<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]鯉魚門廣場 - 淑敏妹
返回列表 回復 發帖

[自拍]鯉魚門廣場 - 淑敏妹

今日本來想去睇戲, 不過俾阿媽叫我整野所以冇得去, 鑽牆又要11:00am先得(仲要係廁所, 提防鑽中暗喉電線, 否則漏電爆喉死得), 跟住先去影淑敏妹, 經今次後發覺淑敏妹有部分fans又係專阻其他人影相簽名, 真係士多啤梨蘋果橙, 同傅穎班fans一模一樣, 如此行為咪即係同淑敏妹倒米 之前我有朋友已經觀察到.

1536 x 2048 PIXEL下載

評分次數

• d228216

點解D相好似紅得好唔自然....
原帖由 king_king 於 2009-1-18 11:40 PM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
點解D相好似紅得好唔自然....
我影果時未set白平衡(我通常用日光), 下次若遇到如此場景還是手動白平衡好.
專阻其他人影相簽名 ??  可唔可以講得詳細 d !!
oh,我見到fornia,可惜去唔到呢個fun
班粉絲搞乜呀??搞破壞????
原帖由 hongkongpeople 於 2009-1-19 12:40 AM 發表 http://www.26fun.com/bbs/images/common/back.gif
班粉絲搞乜呀??搞破壞????
我去停車場影相果時班fans特登佈局阻我, 之前向megabox又係一樣, 我朋友又一樣被人阻, 並非機緣巧合, 我會再觀察多一輪, 若再係咁或者考慮唔再搵咁多淑敏妹.

thank~
JM果班仲黒人憎
瘋狂fans並非得個名
盼前去結識你  要從哪說起
在某日  在某地  話我已喜歡你
好靓女啊!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]鯉魚門廣場 - 淑敏妹

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。