<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]謝安琪、容祖兒、朱凱婷、孫慧雪@賽馬煞科日(01.07.08)
返回列表 回復 發帖
孫慧雪好靚啊
朱凱婷老了點
Originally posted by teddybape at 2008-7-1 10:52 PM:

JOEY同D騎師企在馬閘上拋馬仔,D...
幾個馬迷都精神有問題
睇嚟馬會應該要入場之前 check 吓d 馬迷既精神狀況喇

唔好淨係掛住影相呀, 要小心安全呀

評分次數

Originally posted by fairykingprawn at 2008-7-1 10:58 PM:

亞雪今日比個亞叔抽水呀!!話說...

有無
Originally posted by teddybape at 2008-7-1 10:52 PM:

JOEY同D騎師企在馬閘上拋馬仔,D馬迷即刻好似癲佐咁,仲勁過我見到HOTCHA,不斷各前推,加上企我隔離的幾個馬迷,好似精神有問題,俾佢地迫到我眼鏡同CAP帽都甩埋,好在扶得切,無趺落地,唔係都幾麻煩。
下次小心d呀

上次元朗HotCha我都未post
我只想身體健康
Originally posted by clkgtr at 2008-7-1 11:05 PM:

幾個馬迷都精神有問題
睇嚟馬會應該要入場之前 check 吓d 馬迷既精神狀況喇

唔好淨係掛住影相呀, 要小心安全呀
O個幾條超大聲講粗口,又除上衫,又吐痰落D花度,仲叫我影佢,最攪野係冠軍騎師韋達離開時就然俾佐支飲淨既香檳佢地飲。

D馬會保安都唔知扮睇唔到定係盲

[ Last edited by teddybape on 2008-7-1 at 11:13 PM ]
今日我都有去馬場, 最尾既時候觀眾值(沖線位前少少)有個幾高既靚主持, 唔知係邊間新聞台的...
乜今日咁多人入咗馬場
Originally posted by teddybape at 2008-7-1 11:12 PM:

O個幾條超大聲講粗口,又除上衫,...
我知你講邊班人啦, 黑黑地阿叔o咁...拿左支香賨後仲要周圍傳黎飲..仲要倒轉支香賨...short short地的...
Originally posted by kinz at 2008-7-1 11:15 PM:
乜今日咁多人入咗馬場
有冇人去翠翠
我只想身體健康
Originally posted by remy at 2008-7-1 11:20 PM:

我知你講邊班人啦, 黑黑地阿叔o咁...拿左支香賨後仲要周圍傳黎飲..仲要倒轉支香賨...short short地的...
100%全中
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]謝安琪、容祖兒、朱凱婷、孫慧雪@賽馬煞科日(01.07.08)

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。