<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 鄧麗欣、楊愛謹 @ EMax (22/6/08)
返回列表 回復 發帖

[自拍] 鄧麗欣、楊愛謹 @ EMax (22/6/08)

走兩場,,遲左到,影到後台幾張!!
影ga期間,,有兩隻狗係咁對住我果度影,影成30秒都未完!!

667 x 1001 PIXEL下載

評分次數

Originally posted by ckp1117 at 2008-6-23 18:05:
影ga期間,,有兩隻狗係咁對住我果度影,影成30秒都未完!!
果日果兩隻癲狗影咗我哋十幾分鐘,呢啲狗咪重仆街
遲啲合眾人之力來一場絕地反擊戰
Originally posted by ckp1117 at 2008-6-23 06:05 PM:
你唔影返d狗

呢隻有冇份 ???

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2739011

[ Last edited by BeachBoy on 2008-6-23 at 06:54 PM ]
我只想身體健康
好靚...謝謝你
Originally posted by 小小康 at 2008-6-23 06:39 PM:

果日果兩隻癲狗影咗我哋十幾分鐘,呢啲狗咪重仆街
遲啲合眾人之力來一場絕地反擊戰
一定要啦
我影番佢地,d狗先唔影
Originally posted by BeachBoy at 2008-6-23 06:47 PM:

你唔影返d狗 :confused...
等係有影番佢,,我影番佢先停
唔係果隻狗,,令外果隻,老好多
而家多左好多狗女
Originally posted by ckp1117 at 2008-6-23 19:11:

一定要啦
我影番佢地,d狗先唔影

啲仆街欺善怕惡
Originally posted by ckp1117 at 2008-6-23 07:13 PM:

等係有影番佢,,我影番佢先停
唔係果隻狗,,令外果隻,老好多
而家多左好多狗女
呢場我都遲左,都影都隻狗女
我只想身體健康
始終都係stephy令d
不過miki都好索
Originally posted by 小小康 at 2008-6-23 07:32 PM:

啲仆街欺善怕惡
康爺果件事後中火緊喎!!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 鄧麗欣、楊愛謹 @ EMax (22/6/08)

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。