<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]「唐詩詠」波波裙+完美大特集@九龍城廣場20080315
返回列表 回復 發帖
超靚女呀,d 相又影得正, good ar
Originally posted by d228216 at 2008-3-16 12:14 AM:

ATX828好勁嫁

之前好似得hkentertainmentxpress有呢個預演既料....
Originally posted by d228216 at 2008-3-16 12:11 AM:

滿腦子壞思想
切合大眾諗法
Originally posted by d228216 at 2008-3-16 12:13 AM:

Sorry , chong2002 相信唔係有心既, 可能想提點一下, 請唔好介意.
Sure, 我一d都唔介意, 呢個係溫馨提示, 我本身唔叻化妝架, 多多包涵 , 以後請各位師兄賜教呀
我係梁綽倩 Mifa (綿花)
http://www.mifaleung.com
人又令, 套衫又令~
man utd~~~CARRICK

Cyndi Wang
成日都覺得著波波裙好鬼危險...

一個爆左, 引發連鎖
冇哂波波, 變左全裸

OMG..驚驚
sylar.... CUTS!
Originally posted by ~冪雲~ at 2008-3-16 01:01 AM:
成日都覺得著波波裙好鬼危險...

一個爆左, 引發連鎖
冇哂波波, 變左全裸

OMG..驚驚
裡面有衫嫁
波波裙又幾特別
其實d228216 你地d攝影技術,我敢講比d記者更好,如果比我用大機都未你一半水準la
真是好勁
Originally posted by clkgtr at 2008-3-16 01:37 AM:

裡面有衫嫁
件底衫肉色...
sylar.... CUTS!
i want to pop the balloons
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]「唐詩詠」波波裙+完美大特集@九龍城廣場20080315

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。