<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安
返回列表 回復 發帖
影相的拍友離欄3尺都嫌近,那些舉牌狂叫的fans豈不是要離欄10尺?
Originally posted by 角都 at 2007-10-22 12:05 AM:
之前我係kcp d 保安都唔俾係通道影,但...
D食蕉仲惡過D差佬
拍友下D明星
其實都係幫佢地宣傳
多人代表人氣高
都唔明佢地點解要阻住
不如去紅館阻止fans入場睇concert啦苯
Originally posted by 角都 at 2007-10-22 12:05 AM:
之前我係kcp d 保安都唔俾係通道影,但其實佢地有咩權禁做? 佢地主要保護個星姐,基本上無權阻人影,加上部機係我ge,我鐘意影就影,又唔係影人沖涼,影下星都犯法?香港真係無咩自由,影下相都被干預,仲有做咩同人加對寫輪眼上去,你估佢有佐助禁型咩 ,加對 c 眼就差不多,配返個人ma
註場個d保安
一般商場保安好少阻人影相,企欄企梯就可能叫你落返地面
你指的通道係
好似奧海城的通道,我都影過2次,註場個d保安冇話唔比(個明星企定定比我地影)

原來寫輪眼係卡通片,我太out

[ Last edited by BeachBoy on 2007-10-22 at 12:40 AM ]
我只想身體健康
Originally posted by freewalker at 2007-10-22 12:23 AM:
影相的拍友離欄3尺都嫌近,那些舉牌狂叫的fans豈不是要離欄10尺?
如前題,拍友唔多大家各自走位影相,冇需要企欄邊

哈哈,差不多散場時 ~~~ 陳曉東、江若琳的Fans(合共約40-50人)去到後台位,影合照簽名的時侯
呢隻狗又唔知死Q去邊
換2位後生的保安來看守,呢2位哥哥仔又比企欄邊 ~~~ 唔阻Fans活動
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-10-21 11:20 PM:
[不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安
行近圍欄影明星都唔俾

http://i206.photobucket.com/albums/bb220/kinzphotos/attendtion.jpg

[ Last edited by kinz on 2007-10-22 at 01:09 AM ]
Originally posted by kinz at 2007-10-22 12:55 AM:

行近圍欄影明星都唔俾

[ Last edited by kinz on 2007-10-22 at 01:01 AM ]
第一次撞到d咁不知所謂的保安 ~~~ 邪
我只想身體健康
好樣衰,好想打吧佢...
Originally posted by BeachBoy at 2007-10-22 12:38 AM:

註場個d保安
一般商...
我印象中太古城同時代d保安都係甚串, 在無人在榜下用白摺椅都阻止

...我呢2晚及周五去EMAX都無紅眼惡魔 , 可能太多鬼怪係台上連商場保安都嚇走哂

[ Last edited by ATX-828 on 2007-10-22 at 01:47 AM ]
通常我都5理佢
郁親我報警
係呢個位出事

400 x 300 PIXEL下載

返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。