<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 千Fa Live 2007 (已換大相19/10)
返回列表 回復 發帖
D相影得好靚, 可以請教一下光圈/快門/鏡頭/ISO怎設定嗎 ?
Originally posted by d228216 at 2007-10-18 01:09:

我有一半啦
幾時買埋長果三支
Originally posted by ngauwong at 2007-10-18 23:32:
幾時買埋長果三支
佢話最長果兩支光圈唔夠大,除非出 EF500 f/1.8、EF600 f/1.8
Originally posted by razin2004 at 2007-10-18 07:35 AM:
D相影得好靚, 可以請教一下光圈/快門/鏡頭/ISO怎設定嗎 ?
f2.2 / AV / 200mm / iso400 {有時1000}
Originally posted by 小小康 at 2007-10-19 12:27 AM:

佢話最長果兩支光圈唔夠大,除非出 EF500 f/1.8、EF600 f/1.8
2.8嗜
Originally posted by d228216 at 2007-10-19 01:09:

2.8嗜

EF 800mm f/5.6L IS
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=165125&fpage=1
Originally posted by 小小康 at 2007-10-19 01:12 AM:

EF 800mm f/5.6L IS
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=165125&fpage=1
咁長.....影雀就正
Originally posted by d228216 at 2007-10-19 14:16:

咁長.....影雀就正
一於買晒所有炮,拎黎收藏都好,
買埋282is,平時用就282is,218就拎黎收藏
Originally posted by ngauwong at 2007-10-20 12:25 AM:

一於買晒所有炮,拎黎收藏都好,
買埋282is,平時用就282is,218就拎黎收藏
新鏡唔比落鉛...d色水實唔掂
Originally posted by d228216 at 2007-10-20 00:26:

新鏡唔比落鉛...d色水實唔掂
志在買齊d炮,同靚唔靚冇關,成套鏡擺屋企都幾好睇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 千Fa Live 2007 (已換大相19/10)

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。