<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!
返回列表 回復 發帖
條友咁樣對待d佬,等於對所有EF既版友唔禮貌!
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:15 PM:

帶埋捉狗索
再用打狗棒會唔會比人告虐畜?
你大人有大量, 咪原諒d 畜牲囉
cable係咁ga啦
成日又話比大台頂住
又話要點發圍
呢d咁咪叫發圍law
為左拍好少少就吠
Originally posted by 155220 at 2007-10-7 10:20 PM:
條友咁樣對待d佬,等於對所有EF既版友唔禮貌!
唔好咁講, 依個世界人人平等, EF無分上下, 身為版主其實係「公僕」, 利用我地既興趣及長處造福大眾....
電視台拍緊嘢,影相唔用閃係人情!
camera man態度差劣,影相照用閃係道理!
Originally posted by belibala at 2007-10-7 10:41 PM:
你大人有大量, 咪原諒d 畜牲囉
我一向嚴己寬人, 佢要揾食, 做個cam-佬都為兩餐, 佢誤會我都只算佢IQ/EQ唔夠......

最嬲佢用部平價Sony Cam 影我, 實唔靚仔果吓慘.....
Originally posted by 2210777 at 2007-10-7 09:00 PM:
POST 條 茂利 個樣出泥 (當然要傘眼), 等大家認實佢, 以後小心呢條狗
我同我的friend又開始番收集狗相

以前儲落的del晒
Originally posted by d228216 at 2007-10-7 10:52 PM:

我一向嚴己寬人, 佢要揾食, 做個cam-佬都為兩餐, 佢誤會我都只算佢IQ/EQ唔夠......

最嬲佢用部平價Sony Cam 影我, 實唔靚仔果吓慘.....
你咁靚仔, 用架平價 dc 影你都一樣咁靚仔喇
Support U, Mr .D
Complain them and post his pic here!
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。