<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by kinz at 2007/10/7 21:22:
我都無開閃一樣要俾條cam佬鬧同影
好 pro. 啊 .........
http://groups.xanga.com/groups/group.aspx?id=399181
好憎d電視台扮晒橫行蟹
佢俾影
人地就唔俾影
大晒呀?
咩叫人權?
D藝人上你節目你話唔俾人影就話je
而家公開場合
個個都有權影
我真係唔明d保安點解要幫手
Originally posted by red0011101 at 2007-10-7 08:43 PM:
有冇影他相...有send 去cable 投訴 lor 
支持brother!!
投訴投訴,唔可以無理亂咁吠
我fd都試過影人訪問個時被人少, 其實對著依d人你同佢講咩都無用,因為佢只係一隻狗,都唔識聼人話,唔滿意可以去投訴,相信投訴ge人應該唔少,睇嚟個條友想撈耐d都幾難,出fun係禁架la, 所有d 千奇百怪同精神有問題ge人都總會出現, 但只要冷靜d,諗下點對付佢就得
就係其他影友唔識做, 唔守呢個遊戲規則
佢叫你唔好閃, 你就唔好閃喇, 始終人地係搵食, 我地只係興趣

得罪晒d 記者佬

先攪到而家d 記者佬對我地多多阻攔
以前d 記者佬邊會理我地嫁

不過, 呢次個cam佬又真係過份咗既
而你地就真係 白狗偷食, 黑狗當災
我諗你應該有影佢相
放上黎大家認住

有部分記者未見過大場面
可能佢以前比人喝得多
宜家要威威
Originally posted by clkgtr at 2007-10-7 21:35:
就係其他影友唔識做, 唔守呢個遊戲規...
有線出名霸道
個個訪問都想獨家o架啦
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 09:42 PM:

有線出名霸道
個個訪問都想獨家o架啦
我又唔覺喎
而且呢d 大圍function 有d 咩獨家訪問吖

年幾兩年前, 我叫d cam 佬幫我同d 主播影合照都重得
Originally posted by clkgtr at 2007-10-7 09:35 PM:
話分兩頭, 公眾場合, 要揾食就要自己諗辨法, 冇理由要其他人讓佢, 當然影相亦有衰人. [一個用20D+EF28-300既人玩寸在先, 依條友不嬲影相唔理人]
至於記者佬, 喺場入面都揾唔到食, 只能算自己屎.  加上部份真、假記者既惡行, 又真係抵Q死!
Originally posted by d228216 at 2007-10-7 20:41:
今日去奧海城影陳宝珠, 到散場有線揾...
我都試過有cam man要求唔好閃不過個次個cam man好好禮貌同埋係平日d影友都好合作
我今日仲慘諗住去影易拎點知佢冇出席早知去影屍淋
Originally posted by clkgtr at 2007-10-7 21:35:
同意可能黃金週多左d自由行
有d fans同路人好唔識做我見過有d fans 成部手雞隊埋個星度d記者佬梗發癲
可能d人冇我地咁pro見慣大明星
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。