<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 會展巧遇某女星 (加分遊戲題)
返回列表 回復 發帖
鍾舒漫 (原名:鍾舒曼)
http://www.shermanchung.net/profile_main.html
多謝大家的參與

首十位估中 ~~~

鍾舒漫 ... 加5分

鍾舒曼 ... 加3分

因為我睇開的報紙,星縱 ... 都係用呢個漫

咁答中原名 ... 我都加3分

另外截止時間之前答中(鍾舒漫/曼)的 ... 一律加1分鼓勵

[ Last edited by BeachBoy on 2007-7-31 at 01:19 AM ]
我只想身體健康
Originally posted by 世紀黑日 at 2007-7-30 11:00 PM:

真係想封你做「撞星王」, 成日都有星俾你撞見
你未撞過
我只想身體健康
我都見到佢wor,大概六點幾七點,電梯口位置講緊電話....
Originally posted by liverpool-tam at 2007-7-31 01:23 AM:
我都見到佢wor,大概六點幾七點,電梯口位置講緊電話....
你去影/扮Cosplay
我只想身體健康
我估 鄭融
Originally posted by BeachBoy at 2007-7-31 01:20 AM:

你未撞過
除了去Fun.外, 真係好少, 也許自己出街好少周圍望 & 多數去嘅地方都唔多星去! 記得很久以前有一次, 張曼玉響身邊行過都冇為意, 我朋友講先知!

不過記得早兩年響威爾斯急症室見到楊怡瞓咗響擔架床, 而最出奇係竟然一個記者都冇, 最後睇住佢家姐扶佢走

[ Last edited by 世紀黑日 on 2007-7-31 at 03:46 AM ]
[swf]鍾舒漫[/swf]
鍾舒曼........
鄭融...........
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 會展巧遇某女星 (加分遊戲題)

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。