<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 香港小姐康乃馨大行動 2007
返回列表 回復 發帖
朱凱婷都真係good like
朱凱婷美貌雖及不上冠軍級港姐,但佢做司儀都著成咁就好有智慧。
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-14 02:51 AM:

響約3:50左右發生架交通意外...我原...
就係呢段時間囉, 我去到都成 4 點 8 到, d "球星" 都走哂 d, 淨返 d 唔知乜水o既男人 band, 得個嘈字。

本來想走去海邊影女, 但 d 沙灘妹隔離總有雄性動物在旁, 為免麻煩, 都係無影。

其實o係沙灘影女.............有犯法的嗎? 呢樣就係想知 !
d 港姐愈來愈醜, 真冇引, 身材好都冇用 la.
Originally posted by fongcw at 2007-5-14 09:59 PM:
d 港姐愈來愈醜, 真冇引, 身材好都冇用 la.
港姐呢味04我就鍾意徐子珊, 05就冠亞季都鍾意, 06年只鍾意徐淑敏一個.
Originally posted by 藍熊 at 2007-5-14 10:13 PM:

港姐呢味04我就鍾意徐子珊, 05就冠亞季都鍾意, 06年只鍾意徐淑敏一個.
是嗎??

716 x 900 PIXEL下載

Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 21:20:
就係呢段時間囉, 我去到都成 4 點 8 到, d "球星" 都走哂 d, 淨返 d 唔知乜水o既男人 band, 得個嘈字。

本來想走去海邊影女, 但 d 沙灘妹隔離總有雄性動物在旁, 為免麻煩, 都係無影。

其實o係沙灘影女.............有犯法的嗎? 呢樣就係想知 !
係喎...球王"心妍"走Q左囉係...雖然我極之唔鍾意佢個"頭"...
我最X憎就係...果位許生...好心唔好唱黎唱去都唱佢老豆果首"半斤八兩"...?
我次次撞到佢D FUN或者睇電視見到佢,佢例牌唱E首歌..
佢無第2首歌架咩...勁討厭...
跟住又個新星又唱唱下玩NG...

哈哈哈....我見果位阿叉係咁影...真係應該有1張512MB或者1GB卡咁多相...
我無吹水...佢條友勁狼死...我諗佢唔係26FUN會員...條友應該自己收藏...

不如你開個TOPIC探討E個"迷"啦...
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-14 10:45 PM:

係喎...球王"心妍"走Q左...
我主要都係去影阿 Jade, 點知佢到佢己經走左, 有 d 失望, 只有呢類 open concert 先可近距離接觸佢。

我都聽到有人唱半斤8兩, 不過唔知佢係淫王個仔喎, 圖中邊個係呢?

995 x 500 PIXEL下載

Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 23:42:

我主要都係去影阿 Jade, 點知佢...
無個係= ="
左一左二有修製造嘈音的,可能我唔識欣賞,SORRY...
右一果3個係主持...DJ來的...新香蕉...
成班麻甩佬我淨係識得欣賞Zarahn同埋Soler= ="
其他....不值我一提...包括你相中兩位~
Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 23:42:

我主要都係去影阿 Jade, 點知佢...
http://hk.music.yahoo.com/index. ... rtistcode%3Dryanhui

係佢唱佢老豆首歌,唱極唔x厭,OUT爆,我鋪鋪都聽佢E首懶係Rock ge半斤百兩...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 香港小姐康乃馨大行動 2007

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。