<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 香港小姐康乃馨大行動 2007
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Tony Tse at 2007-5-14 02:09 AM:
本人有去看,不過企得遠看不見什麼,更加不會見到走光邊緣,早知入場.
不過星期六本人去電台,她都是和今天差不多,而且就在面前,不過返電台就當然不便拍照.
當時她太性感了, 令小弟都不禁拍下她數張令人回味的照片
Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 01:14:

新女子組合.........好似叫 cha cha
NONONO....佢地係叫hotcha...Neway Star新人...
即係王浩信師妹們....!

你講ChaCha,,係陳文靜...
果3個同陳文靜相差好遠.....
你都有去????淺水灣...?
我都有去...我去果時因為紅棉道有個呀伯7老八十都仲學人揸車...
可能年紀老...一野鏟左埋我坐緊架巴士度....紅棉道塞左接近半個鐘....
搞到我都去睇唔到大波妍同埋吳雨霏...什麼hotcha更加無= ="
睇左些少Zarahn...跟住就見到一大班蚊之星...費時睇...
通處行...行到又見返我初初去到響我面前果條大波妹...
果條大波妹真係大度...包唔係隆出黎...因為睇佢個款唔似無端端整大左心口夠肉...
佢個比堅尼完全包唔到...包唔晒...噴血指數...都okay架...
個樣就麻麻地啦...因為波大通常個樣都唔太得...不過真係好正~

估唔到去諗住睇大波妍,吳雨霏等...變左睇個沙灘妹~
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-14 02:24 AM:
你都有去????淺水灣...?
我都有去......
唔掛得知 66 號等左成半個鐘先黎, 本來上車想小個司機洩憤, 不過都係費事。

咁你有無影低果個 "大波妹" 呀? 我本來想在沙灘影 d 沙灘妹, 不過怕俾人小, 所以無影
Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 02:32:
唔掛得知 66 號等左成半個鐘先黎, 本來上車想小個司機洩憤, 不過都係費事。

咁你有無影低果個 "大波妹" 呀? 我本來想在沙灘影 d 沙灘妹, 不過怕俾人小, 所以無影  
響約3:50左右發生架交通意外...我原本SET時間SET得好完美...唔想膠等...
中環紅棉路呀伯揸車揸得太好...可能睇得周董頭文字D多...所以...所以...炒左車....
我聽在車人士講,佢個車牌AA牌好似唔知古董定點...
真係今次我真係想有D怪責城巴同埋呀伯...
MAINPOINT係...轉車係要我地成車人俾$8.4車錢>>>搭$7.X車錢囉
我搭6X...城巴搵架6號車我地走...頂...搞度有被呃感覺...
架車仲要爆左...吹脹...叫我地做沙癲魚...行又真係行得好慢...有X同無X分別真大
但係我又等唔切...個城巴站長"空"我地...如果唔搭尼架...唔知要等幾耐...唔知要等幾耐喎

搞度焗住同人迫...真係迫得太緊喇...我果刻... 4:25PM先上到車
約4:20左右慢慢先恢復行車通道...我後面架260...原來特快都變左特慢...笑死左...
260寫到明20分鐘就到淺水灣...點知...你地自己計返條數...
我4:45-50先到= =" 乜星都走晒... 惟有目及女個波...男人就是好色吧!!
睇左接近整個場,無乜女個胸有睇頭...D鬼妹又樣衰又乜咁...驚嚇到...

你問果個呀叉啦...有個呀叉光明正大,明都明槍狂影狂閃...我發覺D叉佬好勁~
心口有個勇字...唔驚俾人拉...係咁狂影狂影....黐鬼左...應該影左可能有1-2GB卡
佢癲左 不過,由於我英文好差,應該同佢溝通唔到...所以無問佢拎相...
條女有啤過幾下...但係又無野= =" 我都俾佢啤左幾野...搞到勁驚...XD
Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 02:32:
不過怕俾人小, 所以無影
我教你啦...要影就唔好淆...學下果個阿叉...痴線...
明刀明槍係咁影...個樣完全唔似扮影風景架囉...焦點係集中響條女度...光明正大影架佢!
我好佩服佢的勇氣...影左接近都應該至少有10-15分鐘...無停過咁制...
我唔知佢真正影左幾耐...影到條女走,佢又學人散水...

PS:條女當眾俾條仔玩堆沙,條仔堆沙果陣,係咁隻手渣佢個波...
我見到個男仔唔知係隻手太細定點,渣唔晒...哈哈
係咁隔住層沙渣黎渣去..有人睇到佢地O左...<<當地職員...好似都有影相= ="
朱凱婷都真係幾得~
頭 幾 張 殺 死 人 啦

超  正
Originally posted by bt-forum at 2007-5-14 01:14 AM:

係咪好正呢...
好正
朱凱婷好似好正
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 香港小姐康乃馨大行動 2007

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。