<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Ronno at 2007-5-6 08:09 PM:

孖女同餅既fans先勁,用人海戰術,其他fans望塵莫及
有個屎塔非fans gp黒超長髪男好悪
Originally posted by deathryuk at 2007-5-6 08:21 PM:

佢係咪好高
係,明明企開都比佢夾硬批埋黎!
打仔格咁
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-6 08:19 PM:

講起佢又好似有d印象
Originally posted by Ronno at 2007-5-6 08:21 PM:

好熟下,但一時唔記得佢叫乜名
Originally posted by deathryuk at 2007-5-6 08:30 PM:

係唔係相中人?

http://www.26fun.com/bbs/attachthumbs/month_0705/14ec1p6_6I88ndA496Om.jpg
Originally posted by deathryuk at 2007-5-6 08:33 PM:

佢個名叫阿朗 係屎塔面前叫狄奧
right?
係佢!
各位巴打小心
等我下次影哂d食蕉post上黎
Originally posted by bt-forum at 2007-5-7 12:13 AM:

有次o係樂富個場, niki 同其他星搞足球 show, 有條o靚仔o係度影相, 又係呢個款的制服的食蕉遮住, 條細路叫佢借借, 即時比條食蕉鬧 (直頭喝果種)
其實佢地係咪痴痴地?
Originally posted by BeachBoy at 2007-5-7 12:40 AM:

HK 呢班所為護星食蕉 ... 係識得推開d女fans , 冇叻
有次有隻蕉想推我,我1手格開
警察都5會咁喇,蕉?呸
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-7 12:43 AM:
係呀,果次紫毛馬騮容祖兒呢...同陳醫生
響CWB個羅素街開幕第40間麥當當....羅素街分鋪果陣
D實Q係咁小人架...又話你唔係記者,唔俾你企咁高
又講到企高少少會跌死咁款,好似你企響條梯就=你企高國金最高峰跳落黎咁
黐架囉....企佢一級兩級都會少人...
低b,以為自己邊個?
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-7 01:00 AM:

你話緊我呀????定啦係banana...?
緊係banana啦
其實有時影5倒都算lu
走咪走
Originally posted by bt-forum at 2007-5-7 12:58 AM:

打人個個都唔得架啦, 但係旺角好多時都打交架啦, 有 d 人老粗性格, 打左先算, 唔諗後果架
出fun好似開片咁,睇怕要搵。。。

http://www.kelwick.karoo.net/Images/Classic%20Pics/Robocop%2005.jpg
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。