<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?
返回列表 回復 發帖

[討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?

我最怕遇到 d fans, 又大叫, 又舉大海報, 及大牌。如果有幾批不同星的 fans 就更仆街, 嘈到耳都聾, 成個場都比佢地 d 牌遮哂, 有 d 仲要好鬼寸。
Originally posted by Ronno at 2007-5-6 08:32 PM:

我知同公司果D新人會互相幫手造勢

同埋其實新人果D fans有唔少都係前1,2年果D新人既fans黎,因為果D新人已經唔紅或者冇得撈,於是果批fans就轉投去今年新人度

仲有 有好多孖女同餅既fans因為被忽略,因而另起爐灶轉去跟D新人...
睇左咁多 reply, 點解你地講到 d fans 好似係做緊生意咁o既? 唔係因為粒星某 d 優點而做佢 fans 的嗎? d 星暗左, 竟然可以轉投第 2 粒? 咩心態?
Originally posted by deathryuk at 2007-5-6 10:29 PM:

咁唔代表唔係職業fans
想知做職業 fans 收入如何?
Originally posted by clkgtr at 2007-5-6 10:34 PM:

唔知拉褲鏈係唔係有bonus既呢
其實佢當時係咪 J 緊?
Originally posted by Ronno at 2007-5-6 10:40 PM:

以前有傳聞好似話一個fun $100
上台/送花就多$100,追車又另計
嘩! 一場先 100 蚊呀? 一場分分鐘成個鐘喎, 最多咪一日走 2, 3 場......仲要撘車, 車錢都唔平, 收入好微喎
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 10:44 PM:

重有:

尖叫 $80
撕叫 $300
失禁 $2000

咁即場 J J 呢?
Originally posted by 角都 at 2007-5-6 11:32 PM:
本來好地地影下d新人係都好影ge,點知...
講起 d 食蕉, 有 d 真係好似玩野咁, 專登企o係 d 場外影友前面, 企定定唔郁, 唔知做乜!
Originally posted by clkgtr at 2007-5-6 11:47 PM:

果d 就真係博比人小嫁喎, d人只係想影相, 又唔係混亂既情況之下
以為自己好L 醒咁
但咁耐以黎, 未見過影友會小佢地喎, 調轉就會
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-6 11:55 PM:

咁樣小d蕉,係咪想俾人的走??
的走? 我諗佢地無權咁做, 個場係公眾地方。只係一心諗住去娛樂, 費事同佢地嘈遮
Originally posted by nikeatmos at 2007-5-7 12:03 AM:
我最驚企錯位, 即係晨早去霸左位點知前面set晒機後面成村人, 進退兩難
今日先知咩叫睇到影唔到, 男人最痛有得睇冇得食
早去霸位就有呢個問題, 開頭以為角度好, 無人遮, 但到差唔多開場時, d cam man, d 無厘頭人就會企o係你前面, set 高腳架, 後面又無端端成棚人, 夾實你, 最慘有 d 怪人, 渣部細細部 dc "鑽" 入黎........到開場, 發覺先前個 270 度開揚景變左得返一條"那"
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。