<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想+討論] 影 星 勝 地
返回列表 回復 發帖

[感想+討論] 影 星 勝 地

出黎影左咁多次相(雖則其實唔算好多次 ),去過不同大大小小既商場地方影相,就講下心目中邊D地方係影相勝地同爛地

勝地推介
世貿中心地下正門空地---由於室外關係,光線充足,而且距離個台近,實屬影星首選

杏花新城----勁近個台,人流比較少(可能地點較偏遠,對於住係九龍新界既brother黎講),容易霸好位,但光線較暗

大角咀港灣豪庭---又係勁近個台,人流甚少(地點唔就腳),想點影都得

將軍澳君薈坊---場地好細,好近個台,冇人同你爭位,而且人流唔多,只係地點較偏遠

爛地提示

旺角新世紀廣場二樓---同個台隔冇雷公咁遠,等閒相機根本影唔到,可以blacklist

西九龍中心---環境惡劣,同人迫餐死,爛地首選

沙田新城市廣場圓型獻技場---人流極多,距離個台甚遠,光線亦唔太充足http://hkgalden.com/faces/no.gif

[ Last edited by d228216 on 2007-4-29 at 10:27 PM ]
Enjoy the life
Originally posted by BeachBoy at 2007-5-2 22:28:
機場最好玩 :dev...
機場
唔好再遠D
Originally posted by nikeatmos at 2007-5-3 05:04:

咁人地都係做野o者不過有d都唔知係咩記者
我只係知有某幾個一定唔係記者黎,但可能識得D記者朋友或者有其他方法,不時混左入去記者區入面近距離

Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-3 21:31:

係啦,搬到冇雷公咁遠,又唔係住東涌,D車錢貴死
以前啟德真係日日去捕都得
所以我好佩服上次電訊展果班去博覽館影Model既人士

車費舊幾水,入場幾舊水(雖然大部分去得既都有方法免費入場),使唔使咁搏命呀真係
Originally posted by YIP at 2007-5-4 00:04:

我無出去追星差唔多成年喇~
賣左部數碼機而家用緊菲林
同埋而家D 星好似少左好多 function
原來葉兄已經無再去追星

唔怪得之前2R散band前果個function都冇你D相喇
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想+討論] 影 星 勝 地

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。