<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想+討論] 影 星 勝 地
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Ronno at 2007-5-3 04:51 PM:

我只係知有某幾個一定唔係記者黎,但可能識得D記者朋友或者有其他方法,不時混左入去記者區入面近距離

唔好唔底得
人地有計o者
Originally posted by pyau at 2007-5-2 11:50 PM:

追到去機場,老實講我過5到自己個關
係啦,搬到冇雷公咁遠,又唔係住東涌,D車錢貴死
以前啟德真係日日去捕都得
最衰o既場, 為何無人提鑽石山何李活廣場? 佢個場本身大到爆, 每次有 show 又牌圍鐵馬圍成個足球場咁大,  200mm 跟本影唔到大頭, 400mm 就差唔多, 但係欄內又通常6, 7 排觀眾席, 跟住先到台, 但台下又例牌成班攝記, 由開 show 就企住o係度到完場.......咁仲未止, 近圍欄邊緣(對正舞台中間位) 又例牌放哂 d 收音廣播設備, 又有個"高"台放 d 電視台 Beta camera (一定是加了超高腳架的), 只有左右兩邊有少少空位, 但只可影到 d 星的側面, 跟本影來都無意思, 仲有, 個台咁大, 枝閃要好夠力水先得, 又通常打 d 好暗的燈, 同無打 90% 無分別, ISO400 + f2.8 都未必夠光。

跟本幾百重關car, 所以奉旨唔去 !!
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-3 21:31:

係啦,搬到冇雷公咁遠,又唔係住東涌,D車錢貴死
以前啟德真係日日去捕都得
所以我好佩服上次電訊展果班去博覽館影Model既人士

車費舊幾水,入場幾舊水(雖然大部分去得既都有方法免費入場),使唔使咁搏命呀真係
Originally posted by bt-forum at 2007-5-3 10:43 PM:
最衰o既場, 為何無人提鑽...
上次影krusty , 200mm 影大頭~
睇下係乜星既je~
無人回就唔再貼~
Originally posted by YIP at 2007-5-3 10:58 PM:

睇下係乜星既je~
有次去APM ... 時連鐵馬都冇
Originally posted by Ronno at 2007-5-3 10:56 PM:

所以我好佩服上次電訊展果班去博覽館影Model既人士

車費舊幾水,入場幾舊水(雖然大部分去得既都有方法免費入場),使唔使咁搏命呀真係
搭乜車
Originally posted by YIP at 2007-5-3 10:58 PM:

睇下係乜星既je~
除非你入到場囉, 否則要影大頭就只有佢在更衣間進場, 及離場時就有機會, 但係時間很短, 及好多人累埋去, 同佢搶飯食的姿勢.......但咁又何苦呢?
Originally posted by bt-forum at 2007-5-3 11:34 PM:

除非你入到場囉, 否則要影大頭...
你講緊何里活?
o個兩個人無人氣先影到架~
同埋~你有無用梯呀?

PS : o個次雖然影到大頭相 , 不過番到屋企睇完
全部delete 晒因為真係好樣衰
無人回就唔再貼~
Originally posted by YIP at 2007-5-3 11:55 PM:

你講緊何里活?
o個兩個人無人氣先...
Krus.....
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想+討論] 影 星 勝 地

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。