<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 藍熊 at 2007-4-26 22:55:
呢個叫阿ken, 除左百搭之外仲好猛, 忠告各位見到佢盡量小心.
四眼禿頭龜喺你啲相出現咗!!!!!
Originally posted by 2210777 at 2007-4-26 10:21 PM:

妖, 好衰架, 做乜     埋人 je
唔關我事 ...
你企錯位咋 ...
我只想身體健康
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-26 22:25:
下次真係要帶埋頭盔去影相
帶頭盔可能影你大頭添呀
Originally posted by 藍熊 at 2007-4-26 10:55 PM:

呢個叫阿ken, 除左百搭之外仲好猛, 忠告各位見到佢盡量小心.
有幾猛???
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-26 11:26 PM:

有幾猛???
會瀨屎
Originally posted by 藍熊 at 2007-4-26 10:55 PM:

你起晒佢地低喎
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-26 11:26 PM:

有幾猛???
聽聞佢有背景架, 之前我有朋友知道佢底細, 兼且佢個底已經花晒.
Originally posted by d228216 at 2007-4-26 11:32 PM:

會瀨屎
未見過佢瀨屎,不過佢身上成日有陣拍得住屎既香味傳出黎
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-26 11:34 PM:

未見過佢瀨屎,不過佢身上成日有陣拍得住屎既香味傳出黎
你又知???唔係返咗澳門咩
Originally posted by d228216 at 2007-4-26 11:36 PM:

你又知???唔係返咗澳門咩
係澳洲呀,我都識得條友的
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。