<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]鄭希怡、梁洛施、熊黛林、周汶錡@羅素街20070106
返回列表 回復 發帖
d傻仔猛覆舊post!!!
推番上去
「 我 是 黨 的 一 條 狗 , 天 天 守 在 大 門 口 。 黨 叫 咬 誰 就 咬 誰 , 叫 咬 幾 口 就 幾 口 。 」
Isabella 前排比鷹王雪藏,好耐都未見過佢,正
Originally posted by d228216 at 2007-1-6 22:13:

成大羣人打排球咁.....
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... d1d2&download=1
師兄,如果o個o個好似你咁禮讓就好啦!!! 我今日兩點半已到羅素街,當時我是企起記者們後的第一排,起初位置十分好!!! 當時我還可從MOISELLE的玻璃窗反映可看見你和NgauWong在最後排,雖然如此,但你們十分守規舉的!! 可是,後來有條PK 揸支35-300 就”牙牙炸炸”,我讓佢影一兩張,佢仲反而食埋我個位,正仆街黎 !!!!!

言歸正傳,因此只影得寥寥可數的幾張較好的相 !!!
遇過這些霸位食位pk 位好多次喇.............食了你的位仲完全唔俾機會你影.....吹脹!!!
支持周汶錡!
Originally posted by 小小康 at 2007-1-7 01:23 AM:

師兄,如果o個o個好似你咁禮讓就...
牛王擒高 格離果個唔係我, 我企 支老虎 左面, 前面有條肥仔揸部 olyp Dc 頂住我, 給他「六字真言」, 佢都唔走......吹賬
Originally posted by hongkongpeople at 2007-1-7 01:29 AM:
遇過這些霸位食位pk 位好多次喇.............食了你的位仲完全唔俾機會你影.....吹脹!!!
我今日都奶野  see↑↑↑↑
Originally posted by d228216 at 2007-1-7 01:34:

牛王擒高 格離果個唔係我, 我企 支老虎 左面, 前面有條肥仔揸部 olyp Dc 頂住我, 給他「六字真言」, 佢都唔走......吹賬
果條粉皮今日揸支已停產CANON 35-350mm f3.5-5.6 L USM + 雙L架,以後我會認住呢條PK !!!

[ Last edited by 小小康 on 2007-1-7 at 01:43 AM ]
Originally posted by 小小康 at 2007-1-7 01:41 AM:

果條粉皮今日揸支已停產CANON 35-350mm f3.5-5.6 L USM + 雙L架,以後我會認住呢條PK !!!

[ Last edited by 小小康 on 2007-1-7 at 01:43 AM ]
出梨影相要有品, 唔好影衰我地d影相既人.
影既時候要有台型, 唔好衰衰格格.  

人不正心就歪, 永遠影唔到靚相. 做咩都唔成.
Originally posted by d228216 at 2007-1-7 01:47:

出梨影相要有品, 唔好影衰我地d影相既人.
影既時候要有台型, 唔好衰衰格格.  

人不正心就歪, 永遠影唔到靚相. 做咩都唔成.
佳句佳句,有你安慰心情都開朗D !!!
師兄,今天11:30a.m. 會唔會去尖沙咀影舒拉寶娃呢?

[ Last edited by 小小康 on 2007-1-7 at 01:59 AM ]
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]鄭希怡、梁洛施、熊黛林、周汶錡@羅素街20070106

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。