<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 佘詩曼,葉翠翠,楊崢,Viann,黃翠如,JJ,梁雨恩 @Pacino Wan
返回列表 回復 發帖
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 03:01 PM:

一 位 令 人 失 望 的 摄 影 师。。。

讲 笑, 唔 好 介 意。。。
多 谢 晒。。。

好過你打JJ打到連JJ都唔認得

Originally posted by clkgtr at 2006-11-1 03:06 PM:

好過你打JJ打到連JJ都唔認得

几 时 为 我 地 带 来 佘詩曼 颜 射 版
TriTri  等 左 好 耐。。。
你 边 好 意 思 啊。。。
Originally posted by teramishu at 2006-11-1 03:09 PM:

雖然唔係正一正, 但係都有呀

[center]http://www.26fun.com/bbs/attachthumbs/month_0610/SU1HXzEyOTI=_7rhXxtwltQVD.jpg[/center]
Originally posted by clkgtr at 2006-11-1 03:18 PM:

雖然唔係正一正, 但係都有呀
今 次 玩 侧 面。。。?
唔 错 波。。。
但 都 期 待 紧 正 面 果 d。。。
靠 晒 你 啦。。。
Originally posted by clkgtr at 2006-11-1 02:53 PM:

一完場就唔見左人, 想影多幾張都無
佢 email 話我知
話驚左你至走左

Originally posted by teramishu at 2006-11-1 03:09 PM:

等左好耐啦~

阿佘真是PL啊
Originally posted by Triangel at 2006-11-2 09:57 AM:

佢 email 話我知
話驚左你至走左
怪得之一完場就唔見左人喇

下次唔好比佢發現先得喇
Originally posted by clkgtr at 2006-11-2 11:42 PM:

怪得之一完場就唔見左人喇

下次唔好比佢發現先得喇
睇今期壹週報導佢當日(著便服)係街有同途人影合照喎!
Originally posted by kinz at 2006-11-2 11:51 PM:

睇今期壹週報導佢當日(著便服)係街有同途人影合照喎!
我迫去後台果邊, 都迫左幾分鐘先迫到去, 超多人

迫到去之後就已經見佢唔到
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 佘詩曼,葉翠翠,楊崢,Viann,黃翠如,JJ,梁雨恩 @Pacino Wan

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。