<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 夏韶聲 DannySummer Live 2007
返回列表 回復 發帖
用328 定係428 o架 ??
手持 or 用千秋架 ?
Originally posted by d228216 at 2007-9-17 23:43:

nonono 512 + 218 手持
宜家少用Kit Len啦
Originally posted by d228216 at 2007-9-17 23:51:

f2.8 光圈太細
Originally posted by d228216 at 2007-9-17 23:58:

下次我又城城Concert
Originally posted by d228216 at 2007-9-18 00:11:

幾時??
Details are as follows :
日期:17/11/07 (星期六)~21/11/07 (星期三)
晚上:8:15
地點:香港體育館
票價:$400 / $250 / $150

3/10/07 城市電腦售票網公開發售

VISA / MasterCard / 美國運通卡優先訂票服務
2007/9/17 ~ 2007/9/21 (9:00a.m. ~ 9:00p.m.)
Tel : 28611 611
Originally posted by d228216 at 2007-9-18 00:23:

訂咗未?
未.....
3/10/07 請假排隊買飛
Originally posted by d228216 at 2007-9-18 00:28:

**** Hidden message by originally poster *****
試過排隊買王菲買到第一行,反而電話訂票只能買到第五行.......不過係98的事了,唔知宜家有冇變......

上年周慧敏Concert 第一日排隊買到第三行(當日7:00a.m. 到紅館排隊,我排第六)
Originally posted by d228216 at 2007-9-18 00:51:

有預埋我
我兩個睇17號$400....你想買幾號???
Originally posted by d228216 at 2007-9-18 01:01:

星期六唔得.....19號我生日要睇台慶唔得...其他都得
我宜家冇乜permit我諗我行唔開啦
睇下gtr、kinz、沙沙、A佬佢哋得唔得.......我幫你買無問題

P. S.  恭喜恭喜
Originally posted by d228216 at 2007-9-18 01:17:

好呀 果日先决定啦
roger
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 夏韶聲 DannySummer Live 2007

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。