<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-16 10:09 PM:

衰到極點,有d專登襯人影合照果陣影人,影完仲要登
有一次先火滾,班人響會場入面已經狂影,都仲影唔夠,人地出黎上車果陣都要係度影,閃到d星即刻閃晒上車,搞到我影唔到合照
其實佢地係咪影埋好多淫賤相?又拎相去信和賣?
我咪就係講呢d淫賤記者相囉
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-27 10:53 AM:

好明顯係俾人玩
真係cham
Originally posted by 小小康 at 2007-4-26 11:00 PM:

四眼禿頭龜喺你啲相出現咗!!!!!
請問邊個POST既邊幅相呀?

[ Last edited by pyau on 2007-4-28 at 08:12 AM ]
Originally posted by 小小康 at 2007-4-28 08:41 AM:

你要留意我覆邊個post 至得嫁
Quote:
Originally posted by 藍熊 at 2007-4-26 22:55:
呢個叫阿ken, 除左百搭之外仲好猛, 忠告各位見到佢盡量小心.
四眼禿頭龜喺你啲相出現咗!!!!!  

呢張=> http://www.26fun.com/news/d3d661099425.jpg
謝謝
係咪最左果個?呢條友我有d印象,佢d行為幾黒人憎
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 11:54 PM:
Toy 仔都幾靚仔嫁
我知邊個
嘩!post左白先生既相
佢會5會post番你地架?
其實拍友又好記者又好粉絲又好去影相都係想開心下o者
大家將就下有相影咪好囉 今日有位師兄讓個位俾我影 令我有感而發
希望劍神又好菲林佬又好其他拍友又好 唔好咁自私越企越埋好似自己影晒咁
不過俾我遇到d賤格記者佬用d拍友黎做人肉佈景版我一定唔會放佢
等係網上見啦
阿門
====================
佢地無野寫,咪乱塞d相交功課囉。
黎黎去去都係話好受歡迎好多人影果幾句
E?唔知好無貼哂d賤格記者佬去各大討論区自貼呢?
Originally posted by toy739toy at 2007-5-18 04:59 AM:

咪啦
toy叔叔你係咪有PP Girl相未出呀?
Originally posted by toy739toy at 2007-5-19 12:00 PM:

靚唔靚仔先
唔差
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。