<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想+討論] 影 星 勝 地
返回列表 回復 發帖
Originally posted by YIP at 2007-5-4 00:04:

我無出去追星差唔多成年喇~
賣左部數碼機而家用緊菲林
同埋而家D 星好似少左好多 function
原來葉兄已經無再去追星

唔怪得之前2R散band前果個function都冇你D相喇
經過今日系 <連城> 呢一獲,
可以選 <連城> 為最爛場 NO 1

[ Last edited by 2210777 on 2007-5-6 at 12:26 AM ]
Originally posted by 2210777 at 2007-5-6 12:25 AM:
經過今日系 &l...
個場係細 d 遮, 無咩唔妥丫, 梯夠高便 ok
Originally posted by 2210777 at 2007-5-6 12:25 AM:
經過今日系 <連城> 呢一獲,
可以選 <連城> 為最爛場 NO 1
第1次去果陣,簡直不敢相信可以做fun場
Originally posted by emptychan at 2007-5-5 09:40 AM:

做乜賣機呀?
唔怪得近排好少見你
之前我屋企同一時間壞左部電視同洗衣機~
咪要錢用law
無人回就唔再貼~
Originally posted by nikeatmos at 2007-5-5 10:24 PM:

菲林機都可以追星架
間唔中都有既~不過無心機scan law
無人回就唔再貼~
Originally posted by Ronno at 2007-5-5 10:28 PM:

原來葉兄已經無再去追星

唔怪得之前2R散band前果個function都冇你D相喇
唔係無去~~係少左好多~三四個月先出一次
用菲林200 mm 就真係得200mm 咋
唔夠tele 影乜wor
無人回就唔再貼~
Originally posted by YIP at 2007-5-6 05:08 PM:

唔係無去~~係少左好多~三四個月先出一次
用菲林200 mm 就真係得200mm 咋
唔夠tele 影乜wor
用 film 影, 真係換 film 都變到手軟, 唔好唔記得, 10 張可能先得 1, 2 張係見得人, 最慘係 set WB, film 一定死梗, 加上好多時同班記者搶燈, 好多都爆哂光的, 所以用 film 好難影
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想+討論] 影 星 勝 地

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。