<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 歐綺霞 @ 手塚治虫漫畫自創型格潮流「秀」
返回列表 回復 發帖

[自拍] 歐綺霞 @ 手塚治虫漫畫自創型格潮流「秀」

原本想影埋Ana R、Cara G 等 ... 企好位等開Show

有條死病狗Nikon機 , 突然攝係我前面黎阻我 ... 下次你就

好彩今日我主要係去影monique

靚靚MC ... 歐綺霞

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 8c51&download=1

[ Last edited by BeachBoy on 2007-4-22 at 11:22 PM ]

歐綺霞 ~~~ 1.jpg

歐綺霞 ~~~ 1.jpg (1.3 MB)
1137 x 1557 PIXEL下載

歐綺霞 ~~~ 2.jpg

歐綺霞 ~~~ 2.jpg (1.2 MB)
1051 x 1576 PIXEL下載

歐綺霞 ~~~ 3.jpg

歐綺霞 ~~~ 3.jpg (1.2 MB)
1162 x 1308 PIXEL下載

歐綺霞 ~~~ 4.jpg

歐綺霞 ~~~ 4.jpg (1.6 MB)

歐綺霞 ~~~ 5.jpg

歐綺霞 ~~~ 5.jpg (1.5 MB)

歐綺霞 ~~~ 6.jpg

歐綺霞 ~~~ 6.jpg (1.3 MB)

我只想身體健康

後記 ... 某model完show後 , 換好便服出黎 , 走的時侯以為會有影友叫佢 , 雞咁腳走 , 跟本就冇影友理佢 ... 爆

[ Last edited by BeachBoy on 2007-4-22 at 11:17 PM ]

歐綺霞 ~~~ 7.jpg

歐綺霞 ~~~ 7.jpg (1.4 MB)

我只想身體健康
She looks very pretty to me...
she has brown eyes?
有冇 歐綺霞 多D資料 ???  以前好似系 基路 做 ???
幾 青見 的 MC, 下次要射一射佢

[ Last edited by 2210777 on 2007-4-22 at 11:58 PM ]
我都仲未執今日d相,連琴日果d都未搞掂

[ Last edited by kinz on 2007-4-22 at 11:48 PM ]
好彩今日Monique冇油埋白色眼線~~
nice, tho not as good as before, but shez juz my cup of tea~
Monique好sexy的小背心

681 x 1024 PIXEL下載

681 x 1024 PIXEL下載

上次行西九見佢做完show去左答地鐵, 重入正同我同一卡

沙灘哥可以試下同佢一齊答地鐵跟手約佢出來外影
Originally posted by 2210777 at 2007-4-22 11:35 PM:
有冇 歐綺霞 多D資料 ???  以前好似系 基路 做 ???
幾 青見 的 MC, 下次要射一射佢
我都冇歐綺霞資料 ← 下次幫你問monique , 講笑咋
我只道佢以前係"奇寶"做節目主持人的 , 但我冇睇過
Originally posted by kinz at 2007-4-22 11:38 PM:
我都仲未執今日d相,連琴日果d都未搞掂

[ Last edited by kinz on 2007-4-22 at 11:48 PM ]
慢工出靚相
Originally posted by Kon Lai at 2007-4-22 11:46 PM:
好彩今日Monique冇油埋白色眼線~~
連MC都比人玩 , 唔好咁陰功
Originally posted by 浪子 at 2007-4-23 12:22 AM:
上次行西九見佢做完show去左答地鐵, 重入正同我同一卡

沙灘哥可以試下同佢一齊答地鐵跟手約佢出來外影
幾時 & 乜function
monique做完show ... 通常call車走/有朋友接走
咁到比你同佢一齊坐地鐵
其實我今日都影好多(太耐冇影佢) 嫁啦 連monique都話我做乜影咁多,而家好驚下次佢唔肯比我影添

[ Last edited by BeachBoy on 2007-4-23 at 01:19 AM ]
我只想身體健康
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 歐綺霞 @ 手塚治虫漫畫自創型格潮流「秀」

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。