<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [原創] Twins 演唱會...幾清掛.. [d G+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by peterso at 2006-1-9 15:25:

我係正牌皮旦蘇..av100fun 嗰個
正....!!
可唔可以問下你係用單點抑或全區域對焦o架?
我d相用f2.8影得頭o黎顧唔到腳
Originally posted by AWU at 2006-1-9 03:37 PM:

正....!!
可唔可以問下你係用單點抑或全區域對焦o架?
我d相用f2.8影得頭o黎顧唔到腳
我用單點測光同單點對焦,...用十字制 select 對焦點..最緊要對面唔對衫..唔係D測光就會錯..除非郁得好緊要 通常我用 AF-S 好少用 AF-C 追焦
Originally posted by peterso at 2006-1-9 15:43:

我用單點測光同單點對焦,...用十字制 select 對焦點..最緊要對面唔對衫..唔係D測光就會錯..除非郁得好緊要 通常我用 AF-S 好少用 AF-C 追焦
AF-S應該即係CANON ONE SHOT FOCUS呱!?
除非甩o左,否則都係用面對焦.
我都係第一次影concert,係咪真係影得好差呢?
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=98662&fpage=2
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=98754&fpage=2
比少少意見
peterso 兄,
我都有去你 gallery 睇相,
影得好靚,
但可否直接上載D圖,
因你Link咁多圖,
如果會員的電腦較慢,
好難睇到,
唔該
Originally posted by AWU at 2006-1-9 04:14 PM:

AF-S應該即係CANON ONE SHOT FOCUS呱!?
除非甩o左,否則都係用面對焦.
我都係第一次影concert,係咪真係影得好差呢?
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=98662&fpage=2
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=98754&fpage=2
比少少意見
我就唔駛問  蕳直係唔識......1/250 F12 重用緊 ISO1000....其他唔敢講

kk

好正呀
好似d  model 咁靚

[[i] Last edited by irisG on 2006-1-9 at 04:30 PM [/i]]
Originally posted by 19860128 at 2006-1-9 04:22 PM:
好正呀
好似d  model 咁靚
做咩 冇那那 加依D 相? 請盡快删除.
Originally posted by irisG at 2006-1-9 04:18 PM:
peterso 兄,
我都有去你 gallery 睇相,
影得好靚,
但可否直接上載D圖,
因你Link咁多圖,
如果會員的電腦較慢,
好難睇到,
唔該
直接上載..有冇限 size..因為有D相係 500k以上..有好多 forum 唔可以...
Originally posted by AWU at 2006-1-9 04:14 PM:

AF-S應該即係CANON ONE SHOT FOCU...
影得好好呀..細 d iso 用盡大光圈好D...演唱會除非握手..景深通常唔係問題
Originally posted by peterso at 2006-1-9 16:28:

直接上載..有冇限 size..因為有D相係 500k以上..有好多 forum 唔可以...
最大只可以8M per file
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [原創] Twins 演唱會...幾清掛.. [d G+]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。