<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [原創5/21/05]Mandy蔣雅文(高解像大相2304x1728) [樂+]
返回列表 回復 發帖
hey
so clear!!!
looking forward to c more
thanks so much!!
thx...喜欢~~
有兩幅你昨日已貼
http://www.26fun.com/bbs/viewthread.php?tid=57744&fpage=3

隔日出新post重貼-4
合拼
Originally posted by irisG at 2005-6-21 20:29:
合拼
+5再+4再-4...

真係勁野~!
Mandy真係勁野...幾張相都有得+5再+4再-4...
Originally posted by 雷公 at 2005-6-21 03:20 PM:
(純粹個人觀感)
坦白講..兩張大頭相都好普通ja wo
無論質數或數量都唔突出,
普通兩張Mandy架大頭相就有得+分..?
佢話自拍但你又未證實..就加了分
我真係有d唔明+分原因係邊度 ?????
請版主們可以解釋一下嗎?
等我有個知字都好..
因為我之前有d model相
無論數量和質數我覺得都好過呢兩張相
但都無+加,我唔係好明..
娛樂aio
電影版 音樂版 明星版 電視版 all-in-one
※只討論香港明星(及很知名外國明星)
Originally posted by 大波仔 at 2005-6-21 08:32 PM:

+5再+4再-4...

真係勁野~!
Mandy真係勁野...幾張相都有得+5再+4再-4...
事件過程係 "lihopan" 會員在2005-6-21 07:56 PM 出左個post "[原創5/21] Mandy 大相" 內有4幅相,本人加左佢4分.

但之後本人至發現 "lihopan" 會員原來在2005-6-21 01:57 AM 已出過一個post "[原創5/21/05]Mandy蔣雅文(高解像大相2304x1728)" 而內有兩張相係相同.

咁本人就將兩個post合拼及扣回已加的4分.

事情係咁,仲有乜問題

[ Last edited by irisG on 2005-6-21 at 09:04 PM ]
一般啦佢~
難道全部都是"塘邊鶴"的問題嗎?
難道板主們一點問題也沒有?
唔該你哋啦!睇POST通常由新睇到舊,睇漏眼不出奇,仲要為咁多POST加分容易嗎?IRIS G見到好圖加分先為乜,都係唔想你哋白貼,見到出錯,大家出來提醒下,守望相助,就係咁簡單!作為AIO板主的他,十分稱職,佢POST D相,如果要DOWNLOAD,真係手都軟.對不起!這一兩個月來也沒有幫上什麼手,真的辛苦你!
不錯
thx
個人意見, 如有冒犯, 請多多包函.
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [原創5/21/05]Mandy蔣雅文(高解像大相2304x1728) [樂+]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。