<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [原創6/12/05]徐若瑄@新都城(有相有短片) [+]
返回列表 回復 發帖
功德無量呀~ 唔回你我就枉為人!

P.S. 各位保重身子, 切記身為男子漢傳宗接代的重任呀...

【每‧日‧精‧損】 *隨時為您更新*

very good ~ it's work
thx for sharing
Originally posted by ~極~ at 2005-6-14 11:03 PM:

我用casio exilm ex-z750~
其實我睇你D片就已經估到係z750,因為質素好好,支持你

想問問你係唔係已經將所有相片分享晒出黎呢?
成功在望
~極~兄
你無拍到vivian唱狠狠愛果段嗎?
成功在望
Originally posted by 大孩子 at 2005-6-15 12:06 AM:
~極~兄
你無拍到vivian唱狠狠愛果段嗎?
唉,仲好講,我一開始就拍左,點知後來影影下memory唔夠位,就del d舊野,唔小心del左,好hurt~
Originally posted by 大孩子 at 2005-6-15 12:04 AM:

其實我睇你D片就已經估到係z750,因為質素好好,支持你

想問問你係唔係已經將所有相片分享晒出黎呢?
個d手震同好蒙個d就無post出黎,好個d就post晒架啦~
唔通你仲有,係就post出黎啦
Originally posted by ~極~ at 2005-6-15 12:21 AM:

個d手震同好蒙個d就無post出黎,好個d就post晒架啦~
唔通你仲有,係就post出黎啦
我如果果日有帶相機就好囉,我企最前排
成功在望
Support. do you have a full video clip.... pls.
Originally posted by twclub at 2005-6-15 12:33 AM:
Support. do you have a full video clip.... pls.
無啦,post晒出黎,得一部機,影d相黎又拍唔到片,無辦法~:cool:
Originally posted by 大孩子 at 2005-6-15 12:30 AM:

我如果果日有帶相機就好囉,我企最前排
你唔係做好準備去既咩?我特登去影佢,但去唔到前面,因個d人好勁,又有梯又成部view cam,我都攝唔到去前面
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [原創6/12/05]徐若瑄@新都城(有相有短片) [+]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。