<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 20080620 周汶錡@旺角朗豪坊 SLOWLY by da dolce新店開幕
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2008-6-21 11:48 AM:

我有次用 1ds2 + 218 (冇裝燈)..一樣比有線鬧....佢以為我用內閃
乜 1ds2 有內閃架咩?
琴日冇去到真係可惜
thx樓主先
Originally posted by 小小康 at 2008-6-21 11:38 AM:
支持絕地反擊.....尋晚只得小弟孤君作戰....

呢兩隻狗趁Kathy行出嚟同我哋傾計,佢老味
起碼影撚咗我哋十幾分鐘...
等d垃圾書仔有呢次活動相關作文 = 呢對狗男女身份爆光

忽然好似膠登起底組
Originally posted by kinz at 2008-6-21 11:26 AM:

搵日整番場反擊戰
有某會員開始

[ Last edited by BeachBoy on 2008-6-21 at 01:01 PM ]
我只想身體健康
謝謝,靚人靚相............
JarvisCocker
there is nothing concept better than rock n roll.
Originally posted by BeachBoy at 2008-6-21 12:54:
等d[color=R...
唔好忘記呢兩隻係無性嘅癲狗嚟,行為非常怪異,絕可能真係會掘個窿俾自己跳落去
Originally posted by 小小康 at 2008-6-21 01:17 PM:

唔好忘記呢兩隻係無性嘅癲狗嚟,行為非常怪異,絕可能真係會掘個窿俾自己跳落去
仲有隻豬,都係行為非常怪異
我只想身體健康
出來影相求開心﹐無謂生氣,影得kathy 靚靚仲好好。
宇宙海盜李素冰把心張你偷
依家出fun要小心,d人除左影星,仲影拍友,fans,上埋雜誌又作故仔,普通市民隨時變左星

Keep record 仲衰,有咩同佢地conflict隨時攞番出嚟唱你,所以要盡量遠離佢地鏡,以免變成佢地同我地影友同fans 開戰ge〔武器〕
Originally posted by BeachBoy at 2008-6-21 12:54 PM:
等d垃圾書仔[color=R...
咁又唔好咁講
好似周星馳套國產凌凌漆裡面啲對白話齌:
就算一張厠紙、一條底褲都有佢嘅用處
真係要支持一下康哥~唔該你呀~好耐冇睇到kathy出function
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 20080620 周汶錡@旺角朗豪坊 SLOWLY by da dolce新店開幕

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。