<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 有線娛樂新聞 - 沙龍拍友全追蹤
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2008-2-1 09:24 PM:
其實有線問呢啲嚟有何目的???
是羨慕抑或是妒忌???
一個專題報導,話要探討一吓這種行為及現象
Originally posted by teddybape at 2008-2-2 01:46 AM:

類似報導昨年ATV派D亞姐落菜街過次都有做過...

但風頭火勢整過禁既報導好易被觀眾當負面禁看
....但Cable拍時又未預計到

不過話番轉頭如果呢過專題報導係鄭主播做, 可能都唔少拍友肯接受訪問既

[ Last edited by ATX-828 on 2008-2-2 at 03:54 AM ]
Originally posted by Ronno at 2008-2-1 07:11:
50龍友攝戰配件

數碼科技改變人類...
龍友應該是取其沙
Originally posted by teddybape at 2008-2-2 01:46:
唔該晒

自己覺得佢哋搞得呢啲所謂專題報導,意向已經有所問題。
斷估唔會歌頌我哋啲相影得好過晒佢哋掛

其實有線自己連想做啲乜還未搞得清
1. 追星同惡作劇根本是兩回事,我哋影果啲主要係商場SHOW,同果啲合成相完全9唔答8。

2. 問人用幾多錢更加愚蠢。
如果答佢用咗1千幾百就可以影到咁靚,我相信一定激死佢哋。 

3. 如果香港真有肖像權,影明星算犯法,咁我哋就會去問過佢哋同意先影佢哋,如果佢哋唔同意我哋咪唔影,有什麼問題。又者,如果香港真係有的話,到時我相信都未必可以俾佢哋做咁多專訪,損失應該會比我哋大得多,因為肖像權主要是針對其他人用佢哋肖像去牟利。
Originally posted by 小小康 at 2008-2-2 11:56 AM:

唔該晒

自...
正所謂樹大有枯枝,我地就話懂得尊重自己同埋尊人別人,但有D人唔識,試過有次在MK1影HOTCHA,見到"金章人"同埋幾個男人,用部DC影佢地隻,一路影一路o係度淫笑,當時想即場揭穿佢地,但又驚嚇親Winkie,所以無揭穿佢地,依家有點兒後悔,因為如果我揭穿佢地,就算佢無被警察拉,至少可以令到D受害的明星防範他們。

下次遇到同類情況發生在認識我或我喜愛的女星,我一定會做o野。
Originally posted by teddybape at 2008-2-2 13:44:
正所謂樹大有枯枝,我地就話懂得...
你咁為啲女星著想,完全做得好啱
支持你
Originally posted by d228216 at 2008-2-1 01:14:
20萬買唔哂d鏡
856/684/584/328/218/小白/135/100/85/50/35/24 = 40萬
重有支1256
如果有埋肖像權,隨時d人連影明星都受到限制,攪到係香港無咩可以娛樂可言
女星有咩好影,学神哥係自己張床慢慢影
來電會震動,面版會發光,低頭望手機,兩眼淚汪汪。
Originally posted by goonejp at 2008-2-5 07:46 PM:
女星有咩好影,学神哥係自己張床慢慢影
你呢句話相信得罪呢度好多人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 有線娛樂新聞 - 沙龍拍友全追蹤

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。