<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安
返回列表 回復 發帖
一於整個網頁 , 將所有福佳星衛影底佢
聲討呢班福佳!!!
Originally posted by deathryuk at 2007-10-22 02:51 PM:
星衛狗真係非常黑人憎
甚至可以話冇品
記得有似係朗豪坊就係呢隻狗推開我隻手 仲要問我影乜野
當時我同阿sa隔開三個人位 再加上佢地果時轉彎唔係向前行
隻狗都仲要咁做 簡直係無理
佢推開你隻手 你可以報警處理

仲有大家記唔記得係半年前定一年前
有女fans係機場接偶像,比保安(保護明星)非禮
呢單好似見過報 !
Originally posted by 角都 at 2007-10-22 02:52 PM:

係kcp商場地下d商場保安至唔俾影,叫人快d行,只可係中間ge fans區度影,奧海城就最自由,去到邊都無人理
Kcp去過2次
第1次係上年新城慈善K戰24小時(最多星個日),玩封場 ~~~ 如冇必要,以後唔會再去Kcp
第2次係去睇雜技表演

平時去開的商場保安,只要唔係企d阻礙行人的位置,班保安唔會理你

[ Last edited by BeachBoy on 2007-10-22 at 09:44 PM ]
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-10-22 21:12:

佢推開你隻手 你可以報警處...
就因為佢見你地係男人,所以先咁樣對你地囉!
換轉係女人佢邊有咁大膽咁樣對你地啊,佢摸你一下都驚你大叫啦!
所以男同女到宜家都係唔平等!!
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-22 09:33 PM:

換轉係女人佢邊有咁大膽咁樣對你地啊,佢摸你一下都驚你大叫啦!
我講個單係有其他女fans拍埋片,放埋上youtube
唔記得係話個保安 打/非禮 女fans
Originally posted by claudiuskwong at 2007-10-22 05:38 PM:
當日我忘掉鎖好狗隻 , 讓佢亂吠 ..... 請大家別送佢 人道毁滅 !!!!!
系咁意 閹咗咪算

寫輪眼 - 火影忍者中內輪助助的武功
你呢排仲有冇去影相
好少見你出相

[ Last edited by BeachBoy on 2007-10-22 at 09:52 PM ]
我只想身體健康
小弟不才,獻丑...

548 x 711 PIXEL下載

來電會震動,面版會發光,低頭望手機,兩眼淚汪汪。
有主人o既狗係惡d, 搵日佢冇主人帶住睇下佢仲吠唔吠
Originally posted by 勇勇 at 2007-10-22 09:33 PM:

靚女更+添

男女早就越梨越唔平等
2+做女好過男
[color=][size=]
請PM我
http://3.blog.xuite.net/3/b/7/2/11862274/blog_88218/txt/7230576/71.gif
http://item.slide.com/r/1/7/i/MGDFPEZdsj8ASwodgRlW5OA9bXv-BzkR/

錦上添花易
落井下石更易
在醬油的餃子
混亂油煎的混雜的菜
Har Gow Dumplings un Soy Sauce
Originally posted by goonejp at 2007-10-22 22:10:
小弟不才,獻丑...
萬聖節應節咩
不過叫佢剪剪d鼻毛啦
扮如花呀
星衛呢班x街, 賊眉賊眼但係當自己係差人, 其實只不過係廉價保鏢 (或者係狗).
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。