<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安
返回列表 回復 發帖

[不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安

今日去EMax 江若琳、鍾舒漫、Vega等 世界骨質疏鬆日嘉年華
拍友少於10人,Fans企正面台睇Show
正面離台太遠,拍友們多數去後台附近,碰碰運氣影返幾張

影大半場到冇乜事發生
我見d歌手上台落台的時間,而我又找到位置影(企樓梯級),不幸的事情發生了
有位星衛的不知所謂保安,同我講企返上去上面

我話我而家係企圍欄出面(外圍)喎,而且我同圍欄至少有成1至1.5米的距離
心裏想 ~~~ 圍欄對出6-8米都冇歌手,對你隻狗有乜影響
PS: 重點係我企圍欄出面(外圍)兼遠離圍欄至少有成1至1.5米的距離
呢隻衰狗都仲係叫我企返上去上面
啊狗你的職責係保護班明星,其實佢知唔知呢
我企外圍影相,關你X事

請各位拍友們小心此狗

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 9103&download=1

[ Last edited by BeachBoy on 2007-10-21 at 11:39 PM ]
我只想身體健康
萬勝節撞鬼
沙灘仔唔洗咁狠ma???
影人地全相仲幫人加對寫輪眼
Wa !!!
紅眼惡魔 !!!
The Best
this red eye guy is so bad!!!
我係你我紅眼都唔改
之前我係kcp d 保安都唔俾係通道影,但其實佢地有咩權禁做? 佢地主要保護個星姐,基本上無權阻人影,加上部機係我ge,我鐘意影就影,又唔係影人沖涼,影下星都犯法?香港真係無咩自由,影下相都被干預,仲有做咩同人加對寫輪眼上去,你估佢有佐助禁型咩 ,加對 c 眼就差不多,配返個人ma
哈哈...最搞笑係連D鼻毛都影埋,呢D人未叫渣住雞毛囉!
個logo 好似撒旦教
來電會震動,面版會發光,低頭望手機,兩眼淚汪汪。
Originally posted by nikeatmos at 2007-10-21 11:48 PM:
萬勝節撞鬼
EMax 撞邪事件
Originally posted by SCM at 2007-10-21 11:48 PM:
沙灘仔唔洗咁狠ma???
影人地全相仲幫人加對寫輪眼
唔算狼
乜係寫輪眼
Originally posted by toro at 2007-10-22 12:01 AM:
我係你我紅眼都唔改
留返少少神祕感

[ Last edited by BeachBoy on 2007-10-22 at 12:24 AM ]
我只想身體健康
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [不幸分享] 遇上星衛的不知所謂保安

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。