<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sbcfilter-121 at 2007-10-7 11:09 PM:
據我觀察,tvb娛樂台都有d攝影佬唔俾人用閃架,不過就冇cable今次咁惡囉!D人以為自己有個cam就大哂!

其實佢叫唔用,我地都會收手既!係有d人照用,佢就以為一定係d大機囉!其實好多時係d途人,唔知乜事,係咁閃啫!
公眾埸所人地亦有權拍照,隻狗唔想有閃光,又唔識擺位就真係食屎兼抵死 !

↓如版主所說,係公眾地方,要揾食(指個Cam佬)就要用腦 ... 天生硬膠冇能就冇得救↓
Originally posted by d228216 at 2007-10-7 09:59 PM:

話分兩頭, 公眾場合, 要揾食就要自己諗辨法, 冇理由要其他人讓佢, 當然影相亦有衰人.

至於記者佬, 喺場入面都揾唔到食, 只能算自己屎.  加上部份真、假記者既惡行, 又真係抵Q死!
Originally posted by gcgoobi at 2007-10-7 11:09 PM:
唔只娛樂台,佢地新聞台d cam佬都係咁,今日我去影遊行都比佢一野撞開,仲要我o係前排影o架..........(至少都講句唔該借借呱)
佢地成個台都係咁
我建議再係咁就幫大台做少少野
一於玩大佢
等大台同一眾報張多一單新聞報
"無良電視台黑社會式恐嚇fans"
再上網谷一谷,放晒相呀,片呀上網
我問佢死未
Originally posted by DoubleTap at 2007-10-7 23:27:

公眾埸所人地亦有權拍照,隻狗唔想...
c兄最弊d商場唔係公眾埸所
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 09:42 PM:

有線出名霸道
個個訪問都想獨家o架啦
唔係獨唔獨家既問題,娛記行一向大家互相尊重,自動分哂先後做訪問,於是大家做的時間唔會干擾對方, 你文字記者訪問,電視台絕唔會映你個樣, 你電視台訪問, 攝記唔會來閃燈

個位朋友講得對,係有d業餘唔理人地行規,搞壞左, 人地搞function係為宣傳, 宣傳出唔到仲邊有人搞function俾業餘拍友映
Originally posted by DoubleTap at 2007-10-7 11:16 PM:

呢d咁冇品的狗,gcgoobi兄有冇影佢寫真 ?
Double兄,影唔切呀............
唔好嬲唔好嬲, 我地成班人都撐你!!!!
Originally posted by 2210777 at 2007-10-7 22:04:

頭先睇 13台, 見到條片, 都 OK 呀, 冇乜問題,
一陣再睇吓條 茂利 叫乜名
條 molly cam佬叫  馮嘉文

寫封投訴信去 畸佬, 睇吓佢地點覆,
第一句就話佢地身為上市公司,
可以容忍員公系公共場所做出不文手勢.....................

[ Last edited by 2210777 on 2007-10-8 at 12:36 AM ]
我爬晒成個post
有線個cam真係要不得
話晒係公眾場合gei活動
侍住自己係大台
唔比其他拍友用閃光燈

講真又唔係同佢地爭生意
洗唔洗咁對d拍友 !!!
The Best
Originally posted by starbuster at 2007-10-7 23:58:
唔係獨唔獨家既問題,娛記行一向大...
原本就係。
不過有線如果遇著無線同場,有線就零舍.........
成個女仔名咁
唔怪得吠都吠得樣衰過人

版主定其他人影到隻狗既
就實行post上黎開下眼界
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。