<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-10-7 21:59:

話分兩頭, 公眾場合, 要揾食就要自...
係咪佢???? (鍾意攞三級梯果嗰)
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=2#pid1879805
Originally posted by 2210777 at 2007-10-7 21:00:
POST 條 茂利 個樣出泥 (當然要傘眼),
等大家認實佢, 以後小心呢條狗
頭先睇 13台, 見到條片, 都 OK 呀, 冇乜問題,
一陣再睇吓條 茂利 叫乜名
Originally posted by 2210777 at 2007-10-7 09:00 PM:
POST 條 茂利 個樣出泥 (當然要傘眼), 等大家認實佢, 以後小心呢條狗
瘋狗亂咁吠之後

估計至少有2-4位影友 , 換短鏡影隻瘋狗
我只想身體健康
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:04 PM:

係咪佢???? (鍾意攞三級梯果嗰)
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=2#pid1879805
間中用双燈果個
Originally posted by d228216 at 2007-10-7 09:59 PM:

話分兩頭, 公眾場合, 要揾食就要自...
20D+EF28-300 又係呢條友
Originally posted by BeachBoy at 2007-10-7 22:05:
隻[color=Re...
有冇call 漁農署話有隻癲狗喺奧海城咬人???
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:09 PM:

我有隻狗的snapshot
我只想身體健康
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:09 PM:

以後去影相帶定d 瘋狗症針 幫d 瘋狗打囉
Originally posted by clkgtr at 2007-10-7 22:14:

以後去影相帶定d 瘋狗症針 幫d 瘋狗打囉
帶埋捉狗索
咁次咁啱遇著個cable
我覺得如果係TVB呢d暴發戶
仲惡d都會
anyway希望大家可以互相遷就la
咁次成功投訴之後就唔好再有下次
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [抗議] 有線Cam-佬粗暴對待觀眾及影友 !!

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。