<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]20071007 賈曉晨&靚靚MC - Tina@上水中心
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:38 PM:

今日全程火車有位坐
(由九龍塘去上水=>半個鐘搞掂)
我今日都有去上水中心
不過係朝早去食早餐
Originally posted by SCM at 2007-10-7 10:36 PM:

因為佢以為我做會佢免費導遊
你冇去會康哥就"side" 哂la
乜你住fanling, 去上水食早餐咁攪嘢
Originally posted by SCM at 2007-10-7 22:40:

我今日都有去上水中心
不過係朝早去食早餐
下午3:15 先開始

個場好細!! 遲去就要企樓梯級
不過啲secure好好人,可以俾人企梯
又唔會咗住你影
Originally posted by belibala at 2007-10-7 10:44 PM:

你冇去會康哥就"side" 哂la
乜你住fanling, 去上水食早餐咁攪嘢
行路過去15分鐘唔洗
有咩咁攪野
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:45 PM:

下午3:15 先開始

個場好細!! 遲去就要企樓梯級
不過啲secure好好人,可以俾人企梯
又唔會咗住你影
我知
上個禮拜有江若林tim
咁你有冇去海港飲下午茶呀
Originally posted by SCM at 2007-10-7 22:47:

我知
上個禮拜有江若林tim
咁你有冇去海港飲下午茶呀
冇去飲嘢
完即走
5:30p.m. 就返到屋企
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=175#pid2368378
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:50 PM:

冇去飲嘢
完即走
5:30p.m. 就返到屋企
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... page=175#pid2368378
其實我覺得喺"上中"做show個場真係細左d
Originally posted by belibala at 2007-10-7 10:32 PM:

哥的綺夢
咁你都諗到果然夠賤
Originally posted by SCM at 2007-10-7 22:52:

其實我覺得喺"上中"做show個場真係細左d

如果喺上水廣場就好似似樣啲
上水中心感覺好似房署商場格局
Originally posted by 小小康 at 2007-10-7 10:57 PM:

如果喺上水廣場就好似似樣啲
上水中心感覺好似房署商場格局
上水廣場返而做show少
成日都比人用黎做推廣
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]20071007 賈曉晨&靚靚MC - Tina@上水中心

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。