<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍兵團]--出分血淚史
返回列表 回復 發帖

[自拍兵團]--出分血淚史

Originally posted by BeachBoy at 2007-8-25 10:46 PM:

仲有好多賤精攝位

有d仲high輪到以為自己私影

大家小心呀

電腦通訊節d攤位好細, 企10個8個人已飽滿, 企後排更加唔駛影, 我唔夠三分鐘就閃啦.

今日撞妖:

閃去時代, 我本身企到欄邊, 諗住企梯影兩張試吓光, 影影吓有條死肥婆(得4呎1吋高)靜靜雞攝咗我前面, 我完全唔知, 我影完放機支鏡就亨到佢, 我自己都嚇一跳, 喂大佬前面根本冇位你攝埋梨替死咩, 如果小朋友就算我唔啱啫, 你大人大姐我唔叫你賠都偷笑啦, 佢重好意思叫我 say sorry, 我費事踩佢, 走去另一邊啦, 點知條八婆向D保安投訴話我企梯亨到佢, 條食蕉叫我唔好企梯, 咁算啦唔企都唔差好遠, 因為根本到影唔到全身, 轉頭佢話我條梯阻到人叫我摺埋佢, 佢都白痴, 摺埋條梯點企起呀, 瞓低咪重阻人, 興到爆, 唔影走人.

寫咁多野唔係諗住再鬧個肥婆或者個保安, 當面我都冇同佢地糟, 過咗去就算,  有時出梨玩, 唔係樣樣滿意.

大家如果有D咁事發生, 停一停諗一諗, 過咗去就算啦.

[ Last edited by d228216 on 2007-8-27 at 08:05 PM ]
前日我去   LULU 果陣時, 咪又系差唔幾, 我企第一行, 貼住條欄泥 緊, 有條細佬系後面咁想攝入泥前面, 我同側邊個阿叔系唔比佢攝, 佢阿媽系後面話, 比佢睇, 比佢睇, 你有禮貌 D, 都比你攝呀, 又唔系咁覺佢兩個有小小禮貌, 最後我同阿叔都 Q 費時理佢, 繼續 住 LULU

所以今日 DD 冇相出

[ Last edited by 2210777 on 2007-8-25 at 11:30 PM ]
難怪見你咗一陣就消失 (農曆7月多妖魔鬼怪,大家出門要小心 )

[ Last edited by kinz on 2007-8-25 at 11:29 PM ]
唔怪得見你怒啤個女人

不過今日時代好多自由行, 好多普通人響度影相同睇Fun(但佢地好似唔知乜事)
而家好多路人鐘意攝入黎用手機影相...呢D 真係多餘兼side氣,影出黎質素差劣又濛
Enjoy the life
Originally posted by 世紀黑日 at 2007-8-25 11:38 PM:
唔怪得見你怒啤個女人

不過今日時代好多自由行, 好多普通人響度影相同睇Fun(但佢地好似唔知乜事)
佢講英文嫁 what the f*** , Blood Mor**
Originally posted by d228216 at 2007-8-25 11:44 PM:

佢講英文嫁 what the f*** , Blood Mor**
講英文既自由行女妖
俾我......................嘈梗
依家影相真係十分困難
唔好話d行過o既路人甲乙丙丁,就算係單鏡機o既好多都冇品o架~~~
Originally posted by Ronno at 2007-8-25 11:43 PM:
而家好多路人鐘意攝入黎用手機影相...呢D 真係多餘兼side氣,影出黎質素差劣又濛
上年電腦節2R我企頭排(大部份的拍友都係等了成粒鐘)超近伸手可以,有個賤精青年夾硬攝入來係我前面 ~~~ 好L勇喎

賤精青年 ~~~ 好大聲話影三張走人,個賤精影十張左右

我話 ~~~ 你影多過三張唔走 ?

賤精青年 ~~~ 我影完可以再影

我話 ~~~ 你係咪唔走

賤精青年 ~~~ 已經要摸摸個頭,付近有聲傳來你唔走你冇得走

條賤精好似死狗咁
我只想身體健康
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍兵團]--出分血淚史

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。