<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 陳敏之徐淑敏Maggie@九展20070812
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 2cr5 at 2007-8-14 06:33 PM:

全中! 就係o里幾條粉人, 聽講o個日原來公關唔俾佢地入場, 但 E-Max 某管理層係佢地老死叫公關放佢地入場, 搞到公關都扯晒火.......
Go the Hell E-Max 某管理層, 正粉腸!!!!
Originally posted by d228216 at 2007-8-14 08:17 PM:

Go the Hell E-Max 某管理層、正粉腸!!!!
THEN ...ARE U 係記者 ???
Originally posted by red0011101 at 2007-8-14 08:50 PM:

THEN ...ARE U 係記者 ???
毛那那點解會咁講??
Originally posted by d228216 at 2007-8-14 09:04 PM:

毛那那點解會咁講??
because u know so much ...and u are so angry for those action ....i think u are not one of them ....besides , u take the photos so clear .....i think u take it in a closer corner ....
so i guess u are reporter lor
Originally posted by red0011101 at 2007-8-14 09:20 PM:

because u know so much ...and u...
我同佢地一樣企爛外面嫁炸

http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20070813/large/13ec1p9newa.jpg
Originally posted by d228216 at 2007-8-14 08:17 PM:

Go the Hell E-Max 某管理層, 正粉腸!!!!
榮登爛場の王

http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=1#pid2271586

[ Last edited by BeachBoy on 2007-8-14 at 11:24 PM ]
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-14 11:03 PM:

榮登[col...
個場ok的 , 我用支 70-300 都影到 , 問題是管理不善 .
好幾個影友投訴 有人不守規則最前面企上張椅上擋住 ,  
管理員回覆是 我臨時工咩都唔知!  
其實咁多人投訴 公關公司/下次一定做嘢 ,
今次查得咁嚴是例證.

其實入到去  咪公德些 , 仲要坐第一行, 好心坐低些 ,
比後面的影友影到咪無人嘈 .
果日我企門口, 講我親眼/聽到既野 : 

先系左手面條 肥西 系門口簽到; 肥妹公關唔比佢入, 話佢地 E-MAX 冇邀請佢
公司泥採訪D資料,跟住條肥西系佢部手機開左個 SMS 比肥妹睇, 跟住就放左
佢入去.
跟住冇埋,著紅TEE 條粉皮入泥簽到, 好自然肥妹公關都唔比佢入, 條粉皮話
同頭先條肥西系同一間公司, 肥妹公關話同一間公司, 唔使2個記者,之後
唔知點解(我聽唔到)條粉皮入左去,肥妹公關都冇佢符.所以呢3條
粉人只系向旁邊 ,唔去中間個台同D正式記者一齊.
仲有,我見到有成3-4條友都系攞張卡片泥想入場,都一一比肥妹公關趕走.

如有錯漏,請各巴打提出. 

[ Last edited by 2210777 on 2007-8-14 at 11:55 PM ]
Originally posted by 2210777 at 2007-8-14 11:52 PM:
果日我企門口...
肥妹公關係咪最左面果個
Originally posted by d228216 at 2007-8-15 12:31 AM:

肥妹公關係咪最左面果個
d版主咁肥婆公關右邊的3位係咪嘉賓
呢3位去睇show定係去睇男人背隻
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 陳敏之徐淑敏Maggie@九展20070812

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。