<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 陳敏之徐淑敏Maggie@九展20070812
返回列表 回復 發帖
Originally posted by Ronno at 2007-8-13 22:30:

而家D商場成日圍到大一大,冇番D長鏡同強勁閃燈都唔使旨意影得好
除非專影後台(較近)
冇計....以前菲林時代,下下係$$$,個個就住 ,邊有咁多後生仔丫.....同宜家好唔同....買到部機就任影
Originally posted by Ronno at 2007-8-13 10:30 PM:

而家D商場成日圍到大一大,冇番D長鏡同強勁閃燈都唔使旨意影得好

除非專影後台(較近)
圍得細唔一定影到

呢張係近散場時,之前d玻璃物體一字排開

[ Last edited by BeachBoy on 2007-8-13 at 11:05 PM ]

981 x 654 PIXEL下載

我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-13 22:58:

圍得細唔一定影到
奧海呢D大場人實多,梗唔好影喇

果D偏遠既細場就好影(上水廣場,杏花新城...),人唔多,又圍得細...但呢D細場只係For D暗星既Fun

D大星/星多D實係去奧海,新都城,荷里活呢D大場
Enjoy the life
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-13 22:58:
圍得細唔一定影到
???

508 x 377 PIXEL下載

Originally posted by 小小康 at 2007-8-13 22:58:

冇計....以前菲林時代,下下係$$$,個個就住 ,邊有咁多後生仔丫.....同宜家好唔同....買到部機就任影
似乎阿叔/阿伯級多D,你睇而家D fun幾多白頭神呢類老鬼捕係度就知喇
Enjoy the life
Originally posted by Ronno at 2007-8-13 11:06 PM:

似乎阿叔/阿伯級多D,你睇而家D fun幾多白頭神呢類老鬼捕係度就知喇
過日神
Originally posted by Ronno at 2007-8-13 11:04 PM:

奧海呢D大場人實多,梗唔好影喇

果D偏遠既細場就好影(上水廣場,杏花新城...),人唔多,又圍得細...但呢D細場只係For D暗星既Fun

D大星/星多D實係去奧海,新都城,荷里活呢D大場
奧海北翼 ... 算細

d偏場 ... 試過得2-3人

[ Last edited by BeachBoy on 2007-8-13 at 11:21 PM ]
我只想身體健康
Originally posted by d228216 at 2007-8-13 22:18:

支新砲得200mm 我果日係用300mm....太遠除咗難影之外, 閃遠亦唔到.
加個[Flash Extender 閃光燈集光罩]試試

300 x 228 PIXEL下載

400 x 279 PIXEL下載

500 x 344 PIXEL下載

600 x 319 PIXEL下載

好靚啊!多謝晒啊!
Originally posted by ngauwong at 2007-8-13 11:21 PM:

加個[Flash Extender 閃光燈集光罩]試試
上C1
我只想身體健康
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-13 23:23:

上C1
乜野係C1
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 陳敏之徐淑敏Maggie@九展20070812

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。