<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 陳敏之徐淑敏Maggie@九展20070812
返回列表 回復 發帖
maggie and sukie are hot!!!!
Originally posted by Ronno at 2007-8-13 06:54:
EF自拍兵團此中尋

http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20070813/large/13ec1p9newa.jpg

[ Last edited by 小小康 on 2007-8-13 at 08:43 PM ]
Originally posted by 小小康 at 2007-8-13 08:37 PM:

[ Last edited by 小小康 on 2007-8-13 at 08:43 PM ]
C師父喺果邊
Originally posted by d228216 at 2007-8-13 20:47:

C師父喺果邊

我讀得書少......
Originally posted by 小小康 at 2007-8-13 20:48:

我讀得書少......
claudiuskwong
Enjoy the life
Originally posted by Ronno at 2007-8-13 08:54 PM:

claudiuskwong
徐淑敏/ 敏之好索
Originally posted by d228216 at 2007-8-13 10:21 AM:

好鬼遠.......
你嗰支新炮唔得咩??
用啲咩長焦/短焦鏡唔得??
Originally posted by ngw at 2007-8-13 09:21 PM:

你嗰支新炮唔得咩??
用啲咩長焦/短焦鏡唔得??
支新砲得200mm 我果日係用300mm....太遠除咗難影之外, 閃遠亦唔到.
Originally posted by d228216 at 2007-8-13 22:18:

支新砲得200mm 我果日係用300mm....太遠除咗難影之外, 閃遠亦唔到.
而家D商場成日圍到大一大,冇番D長鏡同強勁閃燈都唔使旨意影得好

除非專影後台(較近)
Enjoy the life
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 陳敏之徐淑敏Maggie@九展20070812

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。