<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 西洋菜街巧遇激優一族女主播(謝珊珊)
返回列表 回復 發帖

[自拍] 西洋菜街巧遇激優一族女主播(謝珊珊)

幾靚女 , 有冇會員知道佢的名

3張完

其實今日仲有2次巧遇

第一次 太子道西見到好似郭羨妮
第二次 朗豪坊見到王可惠

但冇佢地

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... bb35&download=1

[ Last edited by BeachBoy on 2007-8-5 at 12:11 AM ]

激優一族 ~~~ 1.jpg

激優一族 ~~~ 1.jpg (1.2 MB)
1051 x 1576 PIXEL下載

激優一族 ~~~ 2.jpg

激優一族 ~~~ 2.jpg (1.1 MB)
1056 x 1434 PIXEL下載

激優一族 ~~~ 3.jpg

激優一族 ~~~ 3.jpg (1.1 MB)
1051 x 1576 PIXEL下載

我只想身體健康
佢叫 謝珊珊  ~
Originally posted by byebyela at 2007-8-4 09:58 PM:
佢叫 謝珊珊  ~
粥粉麵飯 ~~~ 其中之一
我只想身體健康
where is o
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-4 10:01 PM:

粥粉麵飯 ~~~ 其中之一
yes ~~~
粥粉麵飯 之 粥

全名:謝珊珊(珊珊)
出生日期:1986年11月25日
家庭狀況:爸爸、媽媽、兩個哥哥
學歷:預科
身高:161cm
體重:43kg
最愛偶像:黎明、碧咸
最愛食物:朱古力
拿手小菜:只會煮公仔麵
Originally posted by BeachBoy at 2007-8-4 21:43:
幾靚女 , 有冇會...
王可惠改咗名叫王殷廷好耐啦
走去菜街做乜
Originally posted by 小小康 at 2007-8-4 10:07 PM:

王可惠改咗名叫王殷廷好耐啦
我就係驚叫王可惠佢唔識回應 , 所以冇
Originally posted by ngauwong at 2007-8-4 10:08 PM:
走去菜街做乜
去Tea

你幾時覆出

[ Last edited by BeachBoy on 2007-8-4 at 10:12 PM ]
我只想身體健康
天日睇下得唔得
Originally posted by ngauwong at 2007-8-4 22:17:
天日睇下得唔得

三炮齊
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 西洋菜街巧遇激優一族女主播(謝珊珊)

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。