<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 小飛俠-林燕玲@奧海城20070702
返回列表 回復 發帖
Beachboy兄,我的確好想要林燕玲嗰輯相,就當是當初由我提出林燕玲會出席這個活動吧,
請將她的那套相電郵給我啦,麻煩你。
Originally posted by pops at 2007-7-2 11:30 PM:
Beachboy兄,我的確好想要林燕玲嗰輯相,就當是當初由我提出林燕玲會出席這個活動吧,
請將她的那套相電郵給我啦,麻煩你。
點解自己唔去影
Originally posted by red0011101 at 2007-7-2 11:08 PM:
不....我只想要 d 主播相
果2X張係男人相,
小飛俠呢個髮型好似唔係好襯佢, 有冇同感呢?
「 我 是 黨 的 一 條 狗 , 天 天 守 在 大 門 口 。 黨 叫 咬 誰 就 咬 誰 , 叫 咬 幾 口 就 幾 口 。 」
Originally posted by d228216 at 2007-7-2 11:50 PM:

果2X張係男人相、
then can u send ur 500 up photos for me by mail la ?
thx
Originally posted by red0011101 at 2007-7-2 11:54 PM:

then can u send ur 500 up photos for me by mail la ?
thx
500張?? 我冇渦, 得幾拾張, 唔係張張靚....咁啦 red兄 同POP兄, 今日大贈送, 我放大哂d相比你地啦, 下不違例. check 返 page 2 啦..
↓↓↓↓↓↓
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... ghlight=&page=2
要 6000點至可download wow
仲有d 相打x ...cant see wow
Originally posted by red0011101 at 2007-7-3 12:06 AM:
要 6000點至可download wow
仲有d 相打x ...cant see wow
click 入去啦, 放大哂
http://www.26fun.com/bbs/viewthr ... p;page=2#pid2224704

[ Last edited by d228216 on 2007-7-3 at 12:18 AM ]
絕對多謝d228216 版主
Originally posted by 打狗棒 at 2007-7-2 11:52 PM:
小飛俠呢個髮型好似唔係好襯佢, 有冇同感呢?
都幾好丫
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 小飛俠-林燕玲@奧海城20070702

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。