<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 易拎 at 2007-5-6 22:24:
哦...原來生果係"啤啤"DJ, ...
佢本人唔係紅 但係有咁多番撐場 起初見到都嚇呆
Originally posted by deathryuk at 2007-5-6 10:26 PM:

佢本人唔係紅 但係有咁多番撐場 起初見到都嚇呆
佢個節目有好多聽眾
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-6 22:27:

佢個節目有好多聽眾
咁唔代表唔係職業fans
我一放假知道有我鍾意的, 我就會追星架啦 !
我覺得在追星過程中最怕最難頂...已經有幾次都係咁...就係 :
附近的人都係身水身汗,好迫,有臭狐臭汗味, 同埋, d人有口氣,因為太迫而不停的向住自己呵氣, 佢個口好臭呀......
有次仲慘, 我已經企前排, 但有個保安企前面談遮住晒, 我地就口up up話睇唔到, 點知個保安就放左幾個屁比我地"嘆"....好難頂呀!
我未試過!
我估應該係D食蕉@.@
Originally posted by deathryuk at 2007-5-6 10:29 PM:

咁唔代表唔係職業fans
想知做職業 fans 收入如何?
Originally posted by bt-forum at 2007-5-6 10:33 PM:

唔知拉褲鏈係唔係有bonus既呢
Originally posted by bt-forum at 2007-5-6 22:33:

未做過 唔清楚
我唔係職業 fans
Originally posted by clkgtr at 2007-5-6 22:34:

唔知拉褲鏈係唔係有bonus既呢
好明顯你話緊某人
Originally posted by bt-forum at 2007-5-6 10:33 PM:

我都想做下,難得出fun有錢收
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。