<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by toy739toy at 2007-5-7 04:32 AM:

No, "3333" is not 劍神.
(從d相o既位置)
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-7 12:56 AM:

但食蕉都唔可以打人架
食蕉打人或恐嚇好嚴重架, 分分鐘連累到間保安公司被扣分甚至摺埋, 若security star對你地有咩不軌行為譬如恐嚇, 打人等就報警啦, 唔使比面佢地架
Originally posted by bt-forum at 2007-5-7 00:33:

咁你都知?
好出奇咩 d垃圾報紙都識上呢個網啦
劍神都要上網摑料先識去影相架
Originally posted by d228216 at 2007-5-7 00:35:

佢依排成日問人....我支燈有冇阻你呀
佢影完先問定問前面個人?
Originally posted by JoeSasaki at 2007-5-7 05:00 AM:

No, "3333" is not 劍神.
(從d相o既位置)
3333唔好講笑咋
Originally posted by clkgtr at 2007-5-6 10:34 PM:

唔知拉褲鏈係唔係有bonus既呢
http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/apple/20070225/small/25ec3p21.jpg
其實而家好似阿豬阿狗行出黎做新人都例必有十個八個fans打底(唔知係咪職業fans喇),真係未見過有一個新人係一個fans都冇

但通常過左半年或者第一年後,個新人撈唔掂/紅唔起,D fans就會好快咁走晒轉移去下一年D新人/其他暗星度(通常呢D fans只會跟/擒D新人,暗星,因為多function,容易跟同擒,佢地好少會擒D大星,因為埋唔到身,亦唔夠人爭)
.
.
.
.
.
.
.
.

其實呢個topic 除左講 fans 外, 其實主題係講大家追星最怕遇到咩事/情況, 所以有咩最怕遇到o既事都可以講架 !

.
.
.
.
.
.
.
.
係lorrrrrrrrrrrrrr
D fans舉高哂D牌,令到後面D人乜都睇唔到...
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。