<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by clkgtr at 2007-5-6 23:12:

去娛樂吓啫, 唔駛咁吖嘛
只有咁做先可以表現同突出自己 身不由己
Originally posted by BeachBoy at 2007-5-6 11:17 PM:

收幾多
冇錢收
Originally posted by 大大 at 2007-5-6 11:20 PM:

冇錢收
喂, 下次有好位叫埋我地丫
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 11:23 PM:

唔識你地
Originally posted by 大大 at 2007-5-6 11:24 PM:

唔識你地
Originally posted by d228216 at 2007-4-14 11:46 PM:

唔怕....你係額頭寫個 大 字, 咪唔會劈錯攞
我只想身體健康
Originally posted by 大大 at 2007-5-6 11:24 PM:

唔識你地
認住邊個揸住斧頭既就係d 佬嫁喇
Originally posted by clkgtr at 2007-5-6 11:27 PM:

認住邊個揸住斧頭既就係d 佬嫁喇

斧頭幫主 大大
我只想身體健康
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 11:23 PM:

有好位都冇計
我地呢班出名人多牌多又大
本來好地地影下d新人係都好影ge,點知某次我同個星hi,佢保母就好惡敢同我講"先生,你想點呀", 打聲招呼都唔得,個保母成日跟住佢,都唔知為咩,唔俾人接近敢,搏咩?

仲有一次有個PARTY,有好多星,名模出現,但有個”鬼”security唔俾人影d星,仲用身體左住我影星,個日我一個星都影唔到,點知原來比我發現佢係無記係做”同事XX親" ge上司,佢做戲個樣同個日下下左住我影,攪到我唔F佢都唔得,一個鬼佬可以下下唔俾人影相,做戲個樣又扮x曬野,我估依條鬼佬同無記都唔少野,"同事"一戲一至5晚都做,下下見到依個鬼佬真係火都嚟 
Originally posted by 角都 at 2007-5-6 11:32 PM:
本來好地地影下d新人係都好影ge,點知...
果間d 食蕉, 好多都係 tbb 既二打六演員嚟嫁
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。