<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?
返回列表 回復 發帖
Originally posted by sakura310 at 2007-5-6 21:27:
明白

男來的,對嗎? haha

答案係...
...
..
.
葫蘆
口竹竹十...竹弓木 呀...兄台...明唔明?!
Originally posted by pyau at 2007-5-6 21:41:

係佢!
各位巴打小心
此人的確可惡 同河童仲好熟添
Originally posted by deathryuk at 2007-5-6 21:50:

此人的確可惡 同河童仲好熟添
河童條友泳衣都跟添啦...真係咩鬼野英皇娛樂既星都跟...
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-6 20:12:

人地係大星,係唔同d,不過其實跟group,一d都唔好玩,我聽講話有人跟左成年,一幅合照都冇影過
唔好話佢地啦...泳衣都係響度扮大星...
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-6 20:17:

如果你有睇我post既相,你認為點解咁多星會企定定咁俾我影呢?
我都入左幾個group,有d仲係helper,點會唔清楚
你入左咩野group????我想知...講黎聽下好冇?!

[ Last edited by 大波仔 on 2007-5-6 at 09:57 PM ]
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-6 09:52 PM:

梗係啦,傳聞佢媾緊英皇某一男歌手fans group既leader
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-6 21:52:

河童係星都影 無分貴賤
仲有個周X俊都係咁
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-6 09:55 PM:

口竹竹十...竹弓木 呀...兄台...明唔明?!

唔好話佢地啦...泳衣都係響度扮大星...

你入左咩野group????我想知...講黎聽下好冇?!
都係d明星仔姐,冇乜特別
係明星仔既group先會好玩
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-6 21:56:

梗係啦,傳聞佢媾緊英皇某一男歌手fans group既leader
關智斌?!
Originally posted by 大波仔 at 2007-5-6 09:57 PM:

關智斌?!
好似係
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-5-6 21:58:

好似係
唔係好似 係事實
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [討論] 大家追星最怕遇到咩事/情況?

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。