<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-16 10:04 PM:
話時話有時d攝記仲衰過d拍友
衰到極點,有d專登襯人影合照果陣影人,影完仲要登
有一次先火滾,班人響會場入面已經狂影,都仲影唔夠,人地出黎上車果陣都要係度影,閃到d星即刻閃晒上車,搞到我影唔到合照
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-16 10:03 PM:

佢影我我影佢o者
講起上黎,我地都成日出賣人,有個post仲見到我個身體上左鏡,好彩個樣冇上鏡
Originally posted by d228216 at 2007-4-15 02:11 PM:
出梨影咗成年相, 經常遇到D不守規舉既賤人.......以下係三個經典人物[見鑊打鑊果隻].

1...四眼肥龜王, 影乜都用短鏡, 阻住後面全世界, 影夠慢慢睇相唔走開, 直到永遠.

2...白頭舞劍神, 裝到支燈成呎高, 後面唔駛影, 影相似舞劍, 支小白兩頭發, 企佢兩邊一定中招.

3...鬼鼠菲林佬, 最叻將個袋掉係人前面, 但其實個位根本唔夠企人, 然後夾硬企埋梨, 原本頭位就比佢攞咗, 又成日襯亂鼠入會場, 比人發覺就XYZ工作人員.

最近發覺佢地原來係師兄弟........真係臭坑出臭草
d爺你話我呀
其實有冇人諗過去做攝記有得影又有人工逗
Originally posted by SCM at 2007-4-16 22:18:

d爺你話我呀
我都想知邊個係四眼肥龜王喎不如自post張相黎睇下
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-16 02:53 PM:

d記者都幾犀利,可以一眼關七

呢d叫做 ~~~ 走光先決
我只想身體健康
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-16 22:26:
其實有冇人諗過去做攝記有得影又有人工逗
蘋果娛樂版D攝記好勁,出哂名蘋果照妖鏡,經常將藝人最真實的一面呈現出來

D noise 多到,普通DC仔都影得好過佢
http://appledaily.atnext.com/images/apple-photos/640pix/20060522/Article_ent/22ec5p5.jpg
Enjoy the life
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-16 09:40 PM:
今日生果報又有拍友上鏡
見到呢位人兄千祈咪行咁埋唔係冇運行

http://appledaily.atnext.com/ima ... 6/large/16ec3p4.jpg

楊 思 琦 昨 日 有 不 少 視 迷 支 持 , 更 成 為 攝 影 發 燒 友 的 拍 攝 對 象 。
古裝 ... 影唔到走光相 ... 咪求其影d交差
我只想身體健康
Originally posted by Ronno at 2007-4-16 10:38 PM:

蘋果娛樂版D攝記好勁,出哂名蘋果照...
但蘋果老吹同老屈, 加上爬高爬低影走光更出名!
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-16 10:09 PM:

衰到極點,有d專登襯人影合照果陣影人,影完仲要登
有一次先火滾,班人響會場入面已經狂影,都仲影唔夠,人地出黎上車果陣都要係度影,閃到d星即刻閃晒上車,搞到我影唔到合照
其實佢地係咪影埋好多淫賤相?又拎相去信和賣?
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。