<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-4-16 07:30 PM:

http://appledaily.atnext.com/tem ... &art_id=6846956
copy出黎得唔得呀?係外國睇唔到蘋果
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-16 08:10 PM:

copy出黎得唔得呀?係外國睇唔到蘋果
吳 文 忻 入 賭 場 被 疑 未 夠 秤

吳 文 忻 昨 日 與 石 詠 莉 及 蕭 定 一 到 沙 田 出 席 「 變 靚 D 」 宣 傳 活 動 , 吸 引 大 批 市 民 圍 觀 , 台 下 一 名 男 觀 眾 竟 沒 有 拉 褲 鏈 , 令 人 側 目 。 文 忻 透 露 剛 自 美 國 登 台 回 港 , 她 謂 由 初 一 至 初 四 都 瘋 狂 購 物 , 還 買 了 九 對 鞋 。 她 說 : 「 可 能 新 年 買 鞋 唔 好 意 頭 , 搞 到 我 去 賭 場 輸 錢 , 輸  幾 千 蚊 。 」 文 忻 又 謂 她 入 賭 場 時 曾 被 保 安 懷 疑 她 未 滿 18 歲 , 要 求 查 護 照 。 問 她 有 否 被 指 與 證 件 上 的 樣 貌 不 一 樣 ? 文 忻 說 : 「 我 都 唔 係 變  好 多  , 點 會 唔 同 樣 ? 係  外 國 人 唔 識 睇 中 國 人 。 」
談 到 王 晶 為 維 護 周 汶 錡 而 要 封 殺 蕭 定 一 旗 下 藝 人 , 文 忻 說 : 「 我 唔  香 港 , 唔 再 講 呀 , 唔 想 影 響 其 他 人 , 都 係 時 候 收 聲 。 」
Originally posted by d228216 at 2007-4-16 08:10 PM:

吳 文 忻 入 賭 場 被 疑 未 夠 秤
...
笑到我肚痛
今日生果報又有拍友上鏡
見到呢位人兄千祈咪行咁埋唔係冇運行

http://appledaily.atnext.com/ima ... 6/large/16ec3p4.jpg

楊 思 琦 昨 日 有 不 少 視 迷 支 持 , 更 成 為 攝 影 發 燒 友 的 拍 攝 對 象 。
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-16 21:40:
今日生果報又有拍友上鏡
見到呢位人...
而家D報紙(尤其生果報)好鐘意影場邊D人,各位brother唔想上報既話就要小心D

[ Last edited by Ronno on 2007-4-16 at 10:30 PM ]
Enjoy the life
Originally posted by Ronno at 2007-4-16 09:49 PM:

而家D報紙(尤其生果報)好鐘意影場面D人,各位brother唔想上報既話就要小心D
我地唔會中招既
Originally posted by Ronno at 2007-4-16 21:49:

而家D報紙(尤其生果報)好鐘意影場面D人,各位brother唔想上報既話就要小心D
都預左唔驚得咁多影咪影冇所謂
Originally posted by nikeatmos at 2007-4-16 09:56 PM:

都預左唔驚得咁多影咪影冇所謂
咁你記住化埋先棃影相
Originally posted by d228216 at 2007-4-16 21:57:

咁你記住化埋先棃影相
佢影我我影佢o者
話時話有時d攝記仲衰過d拍友
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。