<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2007-5-6 11:54 PM:
Toy 仔都幾靚仔嫁
你就係那位受各位尊敬的劍神老先生?!
Originally posted by magic at 2007-5-7 02:03 AM:

http://pic.ent.tom.com/data1/upload/736/471/117039899718150686784.jpg

...哇...做乜影我???
Originally posted by 奪命老妖 at 2007-4-15 09:46 PM:

係咪呢位?
嘩......呢個咪係童哥.......
劍神老先生佢好犀利三層梯都企到上頂,平衡力一流

[ Last edited by 3333 on 2007-5-9 at 06:18 PM ]
Originally posted by 3333 at 2007-5-9 06:16 PM:
劍神老先生佢好犀利三層梯都企到上頂,平衡力一流

[ Last edited by 3333 on 2007-5-9 at 06:18 PM ]
兩級(頂) 我都唔敢企, 怕平衡力唔夠達 9 左落黎, 仲要整親人就大獲。佢咁o既年紀, 仲要係 3 級 (頂層) ..........哇, 有咩事, 真係..............
其實拍友又好記者又好粉絲又好去影相都係想開心下o者
大家將就下有相影咪好囉 今日有位師兄讓個位俾我影 令我有感而發
希望劍神又好菲林佬又好其他拍友又好 唔好咁自私越企越埋好似自己影晒咁
不過俾我遇到d賤格記者佬用d拍友黎做人肉佈景版我一定唔會放佢
等係網上見啦
阿門
Originally posted by nikeatmos at 2007-5-9 11:46 PM:
其實拍友又好記者又好粉絲又好去影相...
我都好同意啊!
其實拍友又好記者又好粉絲又好去影相都係想開心下o者
大家將就下有相影咪好囉 今日有位師兄讓個位俾我影 令我有感而發
希望劍神又好菲林佬又好其他拍友又好 唔好咁自私越企越埋好似自己影晒咁
不過俾我遇到d賤格記者佬用d拍友黎做人肉佈景版我一定唔會放佢
等係網上見啦
阿門
====================
佢地無野寫,咪乱塞d相交功課囉。
黎黎去去都係話好受歡迎好多人影果幾句
E?唔知好無貼哂d賤格記者佬去各大討論区自貼呢?
Originally posted by pyau at 2007-5-10 12:43 AM:
其實拍友又好記者又好粉絲又好去影相...
咦,好提意喎,橫掂e+影星咁難,畀D記者佬玩晒,我哋影番D記者佬補數,
好過空手而回吖......
Originally posted by bt-forum at 2007-5-9 08:26 PM:

兩級(頂) 我都唔敢企, 怕平衡力唔夠達 9 左落黎, 仲要整親人就大獲。佢咁o既年紀, 仲要係 3 級 (頂層) ..........哇, 有咩事, 真係..............
企到3級(頂層), 隨時比人碰下都會跌,
劍神只不過想表現下自己"高"過其他人,
表現自己3 級梯高人一等, 兩級梯無可能到達
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [感想] 追 星 見 聞 錄

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。