<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]梁詠琪《我愛豬豬》@時代廣場20070128
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-1-29 00:47:

歡迎A師兄register Kathy Forum !
AWU
新手上路
UID 100307
精華 0
積分 3
帖子 3
金錢 0
閱讀權限 1
註冊 2006-6-7
当年在非洲拍的那套写真,却实很纯,人到中年,星光度有些下降。
我覺得伊健唔揀呢隻嘢係正確嘅,唔知大家同唔同意呢?
影得幾清ar~
Originally posted by AWU at 2007-1-29 14:21:

AWU
新手上路
UID 100307
精華 0
積分 3
帖子 3
金錢 0
閱讀權限 1
註冊 2006-6-7
係播,睇錯左,嘻嘻...
Originally posted by 880 at 2007-1-29 20:43:
我覺得伊健唔揀呢隻嘢係正確嘅,唔知大家同唔同意呢?
睇黎你對佢好有保留 ???
Originally posted by 小小康 at 2007-1-28 23:32:

我識佢,但佢重未識我!!!! 不過好似就快有Fans Gathering !!!
http://forum.mydreamkathy.com/vi ... &extra=page%3D1
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成:

1.您所在的用戶組(遊客)無法進行此操作。
2.您還沒有登錄,請填寫下面的登錄表單後再嘗試訪問。
Originally posted by nikeatmos at 2007-1-29 23:21:

您無權進行當前操作,這可能因以...
我都唔知遊客不能瀏覽,咁你都快的登記啦 !!!
Originally posted by philosop at 2007-1-28 11:26 PM:
原來佢已經34歲架啦~
冇,伊健大佢九年,伊健都係39(9月先40)~
算保養得好了,不竟出道十年都有
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]梁詠琪《我愛豬豬》@時代廣場20070128

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。