<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]鄭希怡、梁洛施、熊黛林、周汶錡@羅素街20070106
返回列表 回復 發帖
Originally posted by 小小康 at 2007-1-8 10:58 PM:
[quote]Originally posted by d228216 at 2007-1-8 00:05:

呢兩日未見dd師兄POST相 ?
去咗屯門但d相唔得, 冇心機執
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 4b92&download=1

ZZ1R1144 copy.jpg

ZZ1R1144 copy.jpg (1.1 MB)
1000 x 1500 PIXEL下載

Originally posted by 小小康 at 2007-1-8 11:07 PM:

唔係呀!!! D相無得頂 !!!
師兄係o米影RAW 呀?
我部1ds2未影過jepg
Originally posted by 小小康 at 2007-1-8 11:18 PM:

MARK2 影RAW好似要20MB一張 ?  好易打爆咭.....
兩張 8G 咪實夠囉
Originally posted by ngauwong at 2007-1-8 11:29 PM:
[quote]Originally posted by d228216 at 2007-1-8 23:04:

去咗屯門但d相唔得, 冇心機執
物幾好有乜問題?
唔掂, d 色好瓦...
Originally posted by 小小康 at 2007-1-8 11:46 PM:

到部腦要加Harddisk + CPU + RAM !!!!
心水清, 我有8幾隻 300G HDD, CPU E6600, 7900GTX 512MB, 同 4GB RAM
Originally posted by ngauwong at 2007-1-9 12:22 AM:

重未摸得掂部機
over咗
Originally posted by 小小康 at 2007-1-9 01:10 AM:

係o米用左ISO 400,因為over咗, 所以D色會瓦左D,如果用ISO 300左右又會唔會好D呢?
唔知??
Originally posted by 小小康 at 2007-1-9 01:33 AM:

又有可能個Mon o既 Contrast, Brightness...唔準....
要色出得準,EIZO Mon. 是必然首選 !!!!
影果吓唔清, 又遠....冇detail, 所以冇心機執
Originally posted by toy739toy at 2007-1-10 01:59 AM:

8幾隻300G咪要住豪宅
其中5隻係外置Hdd
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]鄭希怡、梁洛施、熊黛林、周汶錡@羅素街20070106

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。