<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]陳嘉容熊黛林@海洋中心20060822 [G+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by irisG at 2006-8-23 09:48 PM:

小心 高手 話你屎
有時"高手" d 見解,標準都幾"强姦"別人o既喜好
用渣機影得叻就係"真正"影相
用高階機就一定係, "model" 先決, mo heart,
都唔知咩邏輯
Originally posted by AWU at 2006-8-23 09:48 PM:

做Blue-ray碟封面好d
幾清既屎始終只可做老翻封面
Originally posted by irisG at 2006-8-23 21:55:

因為我唔鍾意人地用靚機靚鏡
...
咁浮誇
Originally posted by COW at 2006-8-23 09:57 PM:

有時"高手" d 見解,標...
關你咩野事呀?
你用乜機乜鏡?
影相靚唔靚?
睇VHS定Blue-RayDVD?
男定女?
屎唔屎?
Originally posted by irisG at 2006-8-23 10:01 PM:

關你咩野事呀?
你用乜機乜鏡?
影相靚唔靚?
睇VHS定Blue-RayDVD?
男定女?
屎唔屎?
最重要: 我專重嗰督屎
Originally posted by AWU at 2006-8-23 09:57 PM:

咁浮誇
原帖由 bono 於 2006-8-23 07:11 PM 發表
平價狗頭鏡都一樣影到靚相, 無人迫你追器材
怨廠家賣得貴不如怨自己窮
http://www.dchome.net/viewthread ... page%3D1&page=2
原帖由 bono 於 2006-8-23 06:01 PM 發表

膠機 never be my cup of tea
http://www.dchome.net/viewthread ... page%3D1&page=3
Originally posted by COW at 2006-8-23 10:03 PM:

最重要: 我專重嗰督屎
專重自身既天分同技術一啲關係都冇.你唔覺得好可悲既咩 ?
Originally posted by irisG at 2006-8-23 10:13 PM:

專重自身既天分同技術一啲關係都冇.你唔覺得好可悲既咩 ?
你去寫論文la
咁我係占屎帮同賓佬係咪同一個人梨嫁....

p.s. 要影屎, 都要係一督靚屎, 唔係爛屎.
Originally posted by d228216 at 2006-8-23 10:41 PM:

咁我係占屎帮同賓佬係咪同一個人梨嫁....

p.s. 要影屎, 都要係一督靚屎, 唔係爛屎.
係同一類人
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍]陳嘉容熊黛林@海洋中心20060822 [G+]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。