<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 今日旺角2R [B +]
返回列表 回復 發帖

[自拍] 今日旺角2R [B +]

今日好似比人呃左
到左集合地點
點知一個人都見唔到

[ Last edited by BeachBoy on 2006-5-31 at 08:43 PM ]
IMG_0040_大小 .JPG
IMG_0041_大小 .JPG
IMG_0042_大小 .JPG
IMG_0043_大小 .JPG
IMG_0044_大小 .JPG
again
IMG_0045_大小 .JPG
IMG_0046_大小 .JPG
IMG_0047_大小 .JPG
IMG_0048_大小 .JPG
IMG_0049_大小 .JPG
IMG_0050_大小 .JPG
again
IMG_0051_大小 .JPG
IMG_0052_大小 .JPG
IMG_0053_大小 .JPG
IMG_0055_大小 .JPG
IMG_0056_大小 .JPG
IMG_0057_大小 .JPG
again
IMG_0058_大小 .JPG
IMG_0059_大小 .JPG
IMG_0060_大小 .JPG
IMG_0064_大小 .JPG
IMG_0066_大小 .JPG
IMG_0067_大小 .JPG
完lu
今次有好多做左珍藏相
IMG_0069_大小 .JPG
IMG_0070_大小 .JPG
IMG_0071_大小 .JPG
IMG_0072_大小 .JPG
Originally posted by DEATHMAN at 2006-5-31 05:10 PM:
靚位喎
我一早講過我去炸開人啊嗎
Originally posted by ckyckk at 2006-5-31 05:49 PM:
我訓到而家先起身

都叫左你嫁啦
見你咁慘
你on msn send張正野比你

[ Last edited by gn00987333 on 2006-5-31 at 06:09 PM ]
Originally posted by kakeidevil at 2006-5-31 06:11 PM:
#2 附件 5 白色衫果條友..

愛愛d留意咁怪既
我好開心啊
第一次個貼有咁多人回啊
為左答謝你地
比一張珍藏相你地睇

[ Last edited by gn00987333 on 2006-5-31 at 10:31 PM ]
Originally posted by d228216 at 2006-5-31 09:21 PM:

我有一大張相啊
係只係影佢果佑
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍] 今日旺角2R [B +]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。