<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍][周慧敏 Back for Love 2006演唱會] [G+]
返回列表 回復 發帖
Originally posted by d228216 at 2006-5-28 01:23:

唔知....依張算唔萛?
唔算, 未解決!!!
「 我 是 黨 的 一 條 狗 , 天 天 守 在 大 門 口 。 黨 叫 咬 誰 就 咬 誰 , 叫 咬 幾 口 就 幾 口 。 」
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-28 01:25 AM:

唔算, 未解決!!!
http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 0&checkid=45f3d
IMG_2382 copy.jpg
Originally posted by d228216 at 2006-5-28 01:29:

http://www.26fun.com/bbs/attachm ... 0&checkid=45f3d
我唔係"狗狗", 我係"棒棒"...........

[ Last edited by BeachBoy on 2006-5-28 at 01:41 AM ]
「 我 是 黨 的 一 條 狗 , 天 天 守 在 大 門 口 。 黨 叫 咬 誰 就 咬 誰 , 叫 咬 幾 口 就 幾 口 。 」
Originally posted by 打狗棒 at 2006-5-28 01:25:

唔算, 未解決!!!
你有壓力, 我有壓力...
鬍鬚仔,你仲有拍movie架......

我屋企唯一,亦係最勁Kodak全自動easyshare(2003年以$2500天價在豐澤大手買入),

持貨至今,都可以拍movie,

你唔好講俾我知,你部機,只可以影相,唔拍得movie吓!

[ Last edited by 新經濟學巨人 on 2006-5-28 at 01:51 AM ]
排名就是力量,google, yahoo講左俾你知
Originally posted by 新經濟學巨人 at 2006-5-28 01:50 AM:
鬍鬚仔,你仲有拍movie架.........
係....我部係 cheap 野, 冇movie 同 mp3 嫁!
Originally posted by d228216 at 2006-5-28 01:52 AM:

係....我部係 cheap 野, 冇movie 同 mp3 嫁!
p.s.如果我拍movie, 依家應該喺差館.......
Originally posted by d228216 at 2006-5-28 01:52:

Originally posted by d228216 at 2006-5-28 01:53:

p.s.如果我拍movie, 依家應該喺差館.......
拍野? 鎖落臭格48小時...........
點 解 冇 黃 凱 芹 同 劉 鍚 明 呀 ?  (~^o^~)
返回列表 回復 發帖
<<新主題 | 舊主題>>
香港追星 STARHK » 自拍兵團 » [自拍][周慧敏 Back for Love 2006演唱會] [G+]

重要聲明:starhk.com為一個討論區服務網站。本網站是以即時上載留言的方式運作,starhk.com對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。starhk.com有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。